Bármikor előfordulhat, hogy elromlik a mosógépünk, tönkremegy a hűtő, vagy egyszerűen csak szeretnénk egy új kávéfőzőt, porszívót venni. A kínálat hatalmas, és mi sokszor nem is tudjuk, mit vegyünk figyelembe a választáskor.

A modern világban a gyártók a leginnovatívabb technológiákat alkalmazzák már – éppen ezért talán jól döntünk, ha elsősorban nem az árcédulát nézzük, hanem azt, hogy a jövőben milyen kényelmi funkciókat kaphatunk cserébe. A Miele háztartási gépei – legyen szó textilápolásról, konyhai tevékenységről vagy takarításról – a legelsők között vannak. Érdemes megismerkedni jó tulajdonságaikkal!

Energiatakarékosság

Talán az elsődleges szempont egy új háztartási eszköz vásárlása során az kell, hogy legyen, mennyire energiatakarékos a gép. Mindenki jól ismeri a jelzéseket: az A jelölésű készülékeket érdemes választani.

Már egy villanykörténél is megnézzük, mi van a dobozra írva, nemhogy egy mosógép vagy hűtőszekrény esetében! A gyártó termékei e szempontból is tökéletesek: úgy alkották meg őket, hogy nagyon energiahatékonyan működjenek. A részletes leírások az oldalon segítik majd a döntést, melyik modellt tegyük a virtuális kosárba.

A hálózatba építés

A jövő az okosotthonoké – épp ezért jól tesszük, ha olyan eszközt választunk, amely hálózatba építhető. A Miele háztartási gépei között nagyon sok ilyet találunk.

A telefonunk segítségével elindíthatjuk a mosást, mosogatást, megnézhetjük, hogyan sül a csirke a sütőben, kell-e állítani a hőfokon, vagy épp ellenőrizhetjük, hol jár a robotporszívónk a szobatakarítás során.

Az okoseszközökkel sokkal könnyebb lesz a mindennapi teendők elvégzése, biztonságban tudhatjuk magunkat, hiszen a mobil azonnal jelez, ha valami nem megfelelően működik. Aki modern konyhát szeretne, okosan szeretné kihasználni a rendelkezésére álló időt, mindenképp gondoljon a smart készülékekre!

A szervizelés kérdése

A másik lényeges dolog: csak olyan helyről vásároljunk, ahol a szervizelés is biztosított. Hiábavalók a remek megoldások: ha valami elromlik, és nincs, aki megjavítsa, az semmit sem ér. Ismerős mindenkinek az a helyzet, hogy egy áramkimaradás után nem indul el valamelyik eszköz. Ilyenkor mi a teendő?

Hívhatjuk a szerelőt, de kérdés, mikor ér oda, érteni fog-e a modern géphez. Sokkal jobban járunk, ha márkaszervizest keresünk, aki pontosan tudja, mi lehet a gond, és tud segíteni. A Miele esetében ez is adott!

A dizájn sem mindegy!

Természetesen hiába vásároltuk meg a legokosabb, legmegbízhatóbb háztartási gépet, ha az nem illik a konyhánkba, ha elrontja az összképet. Éppen ezért fontos az is, hogy a rendelés előtt gondoljuk át, milyen színt, milyen kivitelt szeretnénk.

Az igazán divatos konyhában már előre kialakítják a helyet a gépeknek: választhatunk beépíthető sütőt, mikrót, kávéfőzőt is, de a hűtőszekrény is lehet integrálható. A készülékek színe harmonizáljon a konyhabútor színével!

A fent említett német gyártó csodás dizájnnal rendelkező háztartási gépeket alkotott, méltán népszerűek hazánkban is a termékei.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a miele.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.