Három és fél év börtönre ítélte a Kecskeméti Törvényszék azt az 59 éves kecskeméti nőt, aki két évvel ezelőtt részegen combon szúrta az élettársát, amelytől a férfi elvérzett és meghalt.

Szerényen éltek, gyakran ittak

A pár 20 éve élt együtt Kecskeméten szerény körülmények között. Alkalmi munkákból éltek, mindketten rendszeresen italoztak, időnként lerészegedtek, de ennek ellenére komolyabb veszekedés, tettlegesség nem fordult elő közöttük. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt az eset

Részegen vitatkoztak

Az ominózus reggelen szeszes italokat vettek, majd az otthonukban mindketten leittasodtak és ebéd után elaludtak. Este hat körül ébredtek fel, majd összevitatkoztak a házuk folyosóján.

Combon szúrta férjét

A vita során a nő combon szúrta a férfit. A szúrás a combi verőeret találta el, ami miatt a seb nagyon vérezni kezdett.

Meghalt a férfi

Az asszony betámogatta a súlyosan sérült és ittas férfit a szobába, ahol a férfi az ágyra hanyatlott. A nő megpróbálta a párja ruházatával a vérzést elállítani, de a férfi rövid időn belül meghalt.

Eltűntette a nyomokat

Ezután a nő a véres ruházatát beáztatta, a kést eltüntette, majd elkezdte felmosni a vért a folyosón.

A szomszéd hívta a mentőt

Végül este 7 óra körül az asszony értesítette az egyik szomszédot, aki a férfit meglátva azonnal értesítette a mentőket, akik azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Nem is emlékezett a gyilkosságra

 A férfi halálát a bal comb verőerét ért szúrás miatt kialakuló vérvesztés okozta. A nő nem ismerte be a bűnösségét a nyomozati szakban, mert az ittassága miatt nem emlékezett rá.

Nem jogerős a döntés

Az ítélet nem jogerős, mert az elkövető és védője felmentés, illetve enyhítés érdekében fellebbezett. A fellebbezéseket a Szegedi Ítélőtábla bírálja el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: