Elvesztette az irányítását a járműve felett egy sofőr a kőszegi Temető utcában, miután egy nagyobb gázfröccsel kanyarodott be az utcába. Egy kirándulót gerincsérülés gyanújával szállítottak kórházba.

Baleset Kőszegen

Baleset történt június 3-án Kőszegen. Egy BMW sofőrje rálépett a gázra, miközben fordult be a Temető utcába. Ezután elvesztette uralmát a kocsija felett, az autó kisodródott, és mind a két oldalról nekiment a házfalnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Házfalnak nyomta az asszonyt

Az utcán éppen egy háromtagú turista csoport sétálgatott és egy helyi férfi, akik közül egy nőt a férfi rántott el az útból, a harmadik nőt nem érte el a kocsi, viszont az elöl sétálónak egyenesen nekivágódott, és az egyik házfalnak nyomta az asszonyt – írja a 112press

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gerincsérülést szenvedett

Az autó olyan erővel csapódott be, hogy a kisbolt fala egy részen be is szakadt. A történtek után azonnal mentőket hívtak, akik a súlyosan sérült nőt a Markusovszky kórházba vitték. A gerince sérült.

Tűzoltók is a helyszínre mentek

A helyszínre érkező segítség és az ottlévők a BMW-t kezdték porraloltóval eloltani, ugyanis a motortere izzani kezdett, nem sokkal később a tűzoltók is oda siettek. 

Baleset Pécsváradnál

Hétfő délután teherautóval karambolozott egy személyautó a 6-os főút 177-178-as kilométere között, Pécsvárad határában. A pécsi hivatásos tűzoltók megkezdték egy embert kiemelését az autóból. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél forgalmi akadályra kell számítani.

Baleset a 8-as főúton

Átszakította a szalagkorlátot, és árokba hajtott egy személyautó a 8-as főút 21-22-es kilométere között, a Fejér megyei Csór térségében, a Várpalota felé vezető szakaszon. A járművet egy szabadnapos hivatásos tűzoltó áramtalanította. A helyszínre a székesfehérvári hivatásos tűzoltók és a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Motoros baleset Sopronnál

Egy motoros szenvedett balesetet Sopron térségében, a 8645-ös út 7-es kilométerénél, a harkai vasúti átjáró közelében. A soproni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, egy embert pedig a mentőkkel közösen, hordágy segítségével tettek a mentőautóba. A balesethez később mentőhelikopter is érkezett. A mentés idejére az utat lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: 112press