Már a rendőrség is keresi azt a 21 éves ukrán menekült fiút, aki szombaton Dunabogdányból tűnt el, Ilja leukémáiban szenved, valószínőleg kábító hatású fajdalomcsillapítót vett be, mielőtt eltűnt.

Frissítés

Hétfő késő délután keresőkutya segítségével megtalálták a 21 éves ukrán fiút. Amint tudunk részleteket, beszámolunk róla.

Eltűnt egy fiú

Eltűnt egy 21 éves ukrán fiú Dunabogdányból. A fiú szombat este óta nem tért haza az Ág utca 39-be ahol jelenleg laknak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Édesanyja keresi

Kovalevszki Ilja édesanyja aggódva keresi. A szentendrei rendőrségre éjjel bejelentette. Keresik. Aki tud valamit a hollétéről, a 112-n jelezze!- írja a család egyik ismerőse a Facebookon.

Kovalevszki Ilja

Forrás: Facebook

Itt kell jelentkezni

„Kérünk szépen minden bogdányit, hogy figyeljen és ha előkerül a fiú, értesítse a rendőrséget vagy Háfra Beáta-t a +36 70 567 4321 tel. számon, aki kapcsolatban van az anyukával”- írja posztjában az ismerős.

Személyleírása

A fiú szőke oldalra fésült hajú, 21 éves, magas, vékony és sajnos leukémiás. Erős fájdalomcsillapítót szed.

Beazonosították a telefonját

„Minden jel arra mutat, hogy Ilja a Dunabogdányban eltűnt leukémiás ukrán fiú az otthonától (Dunabogdány, Ág u. felső része) 15-20 percnyire van, ahonnan az utolsó telefonhívását indította” -ezt már hétfőn tették közé a 21 éves fiút keresők.

Kábító hatású gyógyszereket vett be

„Feltételezzük, hogy erős kábító hatású fájdalomcsillapító gyógyszereket vett be. Kérünk mindenkit a Kőbánya és környékén fokozottan figyeljetek, szinte biztos, hogy orvosi segítségre szorul!!! Ha valaki megtalálja hívja a 112-t” – írták a Facebookon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet

https://kekvillogo.hu/most-mar-a-szerelmevel-lehet-az-angyalok-kozott-megtalaltak-b-martin-holttestet-a-28-eves-fiu-szerelme-halala-utan-tunt-el-mindketten-eldobtak-az-eletuket/

Kiemelt kép: Kovalevszki Ilja – Forrás: police.hu