Egy szolgálaton kívüli rendőr fogta el az abonyi vasútállomáson a nőket molesztáló férfit. Fogdosta szerencsétlen asszonyokat, közben a férfi pedig saját magához nyúlt és durva szeméremsértést követett el. A családos szatír azzal indokolta tettét, hogy túl feszült mostanában.

Segélykérés törte meg a csendet

Letelt a helyi rendőrnek és az abonyi vasútállomáson leszállva elindult hazafelé. November 20-án 21 óra 30 perc körül még éppen az állomáson volt, amikor egy nő sikítása, majd „Segítség!” felkiáltása törte meg a csendet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Odarohant a rendőr

A váróteremből kihallatszó hangra nekilódult a rendőr, ám már csak a riadt nőt találta ott, aki elhadarta, hogy egy férfi megtámadta, fogdosta, közben önkielégítést végzett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A szatír után futott

A rendőr a támadó után eredt, alig fél kilométerrel távolabb utolérte a személyleírásnak megfelelő férfit.

Utolére a férfit

Korábbi, az Abonyi Rendőrőrsön eltöltött szolgálati emlékeiből felismerte a menekülőt, akihez nem sokkal később a megtámadott nő is odaért, ő szintén felismerte a támadót. A rendőr erősítést kért, abonyi kollégái előállították a 35 éves helyi férfit.

Zaklatta a nőket

Kiderült, nem először zaklatott nőt. Néhány nappal korábban a ceglédi vasútállomáson is hasonló módszerrel sértett szemérmet: egy vonatról leszálló nőt követni kezdett, megfogta a csípőjét, alányúlt, közben nemi szervét elővéve önkielégítést végzett.

Családos szatír

A 35 éves, családos férfi kihallgatásán mindent beismert, állítása szerint az utóbbi időben sok benne a feszültség, ezt próbálta levezetni. Szokott füvezni, de előfordul, hogy a cucc „bezavarja”, és ilyeneket csinál.

Bíróság elé állítják

Az őrizetbe vett férfi ellen kétrendbeli szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kezdeményezte a bíróság elé állítását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Az abonyi állomáson elfogott szatír – Forrás: Rendőrség