Lemondott az alpolgármester, aki traktorral gázolt el egy bicikliző férfit a Szabolcs megyei Laskodon. A munkagép vezetője csak akkor vette észre a balesetet, amikor már átment a biciklisen. A férfit a helyszínén még újra tudták éleszteni, a kórházban azonban meghalt.

Biciklist gázolt

Elgázolt egy traktoros egy biciklist Laskodon. A munkagép hátulról ütötte el az úton szabályosan tekerő férfit, akin a traktor át is hajtott. A traktor vezetője a rakománya miatt nem vette észre az áldozatát. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Egy zsák miatt nem látta a biciklist

A férfi a gázoláskor a traktor kerekei alá zuhant, amely áthajtott rajta. Az áldozat egyik rokona azt mondta, a gép villájára fel volt függesztve egy big-bak zsák, amitől nem látta a kerékpárost, és keresztülhajtott rajta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több mentő érkezett

A traktoros a balesetet csak akkor vette észre, amikor túlment rajta. Az elsődleges vizsgálatok szerint a kerékpáros férfi szabályosan közlekedett amikor megtörtént a tragédia. A traktor hátulról tarolta le, a mentők több egységet is riasztottak a balesethez.

Leállt a légzése

„Két mentőegységet, és a debreceni mentőhelikoptert riasztotta a nyíregyházi mentésirányítás a helyszínre, ahol egy kiérkező hatvan év körüli férfit találtak, aki életjeleket már nem mutatott, ezért azonnal megkezdték az emelt szintű újraélesztését” – mondta a mentőszolgálat szóvivője.

Újraélesztették

A kitartó és szakszerű beavatkozásnak köszönhetően a helyszínen újraindult a férfi keringése, akit stabilizálást követően életveszélyes állapotban azonnal traumatológiai centrumba szállítottuk.

A kórházban meghalt

A vármegyei rendőr-főkapitányság elmondta, hogy a férfi a kórházban belehalt a sérüléseibe, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A férfi öccse az RTL Híradónak azt mondta, nem hagyja nyugodni a baleset, szerinte a baleset nyomait megpróbálták eltűntetni, de a rendőrség éber volt.

Lemondott az alpolgármester

Mint kiderült, a traktort a település alpolgármestere vezette, aki a napokban lemondott pozíciójáról. A csatorna úgy tudja, a júniusi önkormányzati választásokon független jelölként indul. Egyelőre gyanúsítottja nincs a halálos gázolásnak.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: ezen a biciklin ült az áldozat – Forrás: RTL