Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt a Nemeskeresztúr és Jánosháza közötti útszakaszon.

Motoros halt meg

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. október 17-én, 16 óra 20 perc körüli időben a 8457-es számú út, 2-es kilométerszelvényében egy motoros egy mezőgazdasági járművel ütközött. A balesetben a motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Terelik a forgalmat

A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik, a rendőrök a közlekedőket a 84-es számú főút felé terelik. “Kérjük az arra közlekedők fokozott óvatosságát!” – írják a police.hu oldalán.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a baleset

A 7-es főúton árokba borult egy autó

Elhagyta az útpályát, és árokba borult egy személyautó Kápolnásnyéken, a 7-es főút belterületi szakaszán, a Tábor utca közelében. A pázmándi és a velencei önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínre érkeztek a székesfehérvári hivatásos tűzoltók is, írja a katasztrófavédelem oldala.

Kistarcsán háznak ütközött egy autó

A kerítést átszakítva, házfalnak csapódott egy személygépkocsi Kistarcsán, a Széchenyi utcában. A balesethez a gödöllői hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanítja és stabilizálja az autót.

Jász-Nagykun Szolnok megyében két baleset is történt

Amint azt a Kékvillogó is megírta Jász-Nagykun-Szolnok megyében egy napon két ittas gépkocsivezető is balesetet okozott. A rendőrök az egyik sofőrt őrizetbe vették, mivel nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

Kapcsolódó:

Az 55-ös főúton felborult egy autó

Lehajtott az úttestről, és felborult egy személyautó Mélykút közelében, az 55-ös főút Kisszállás felé vezető szakaszán, a 61. és a 62. kilométer között. A jármű a tetején állt meg. A balesetnél a jánoshalmai önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik