Éjfél után, egy nagy csattanást követően ment el az áram az un. „tizennégyemeletes” épületben Szombathelyen. Reggel megtalálták a rövidzárlat okát, amit feltehetőleg véletlenül egy férfi okozott. A hajléktalan szörnyethalt a trafóban.

Holttestet találtak

Két áramütés is érhette azt a férfit, akinek holttestét szerda reggel Szombathelyen, egy tizennégy emeletes lakás közelében lévő trafóban találták meg – számolt be szerdán a 112press.hu.

Elment az áram

A tájékoztatás szerint szerdán éjfél után egy hatalmas csattanást követően elment az áram a tizennégy emeletes épületben, reggel azonban az áramszolgáltató munkatársai megtalálták a rövidzárlat okát, amit feltehetőleg véletlenül egy férfi okozott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A trafóban lakhatott

A férfi holttestére a Berzsenyi Dániel Könyvtár, a tizennégy emeletes lakás és egy általános iskola között elhelyezkedő trafóházban találtak rá.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Végzetes áramütés

A lap információi szerint az eset helyszínén arra utaló nyomok vannak, hogy egy hajléktalan melegedőnek használhatta a helyiséget. Mint írják, hajnalban néhány percen belül két üzemzavar is keletkezett az érintett helyszínen, így elképzelhető, hogy a férfi áramütést szenvedett, majd miután magához tért, és megpróbált felállni, egy újabb, végzetes áramütés érte őt.

Órákig nem volt áram

A hatóságok délelőtt kivonultak a helyszínre és sátrat állítottak a trafó bejáratához, amelyben a veszélyforrástól távol megvizsgálhatták a holttestet. A lakók beszámolója alapján ekkor már 10 órája nem volt áram több épületben, de a szakemberek a helyszíni szemle befejezte után helyreállították az áramszolgáltatást.    A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszínelés a haláleset után – Forrás: 112press