A bőnyi késelő kislány édesapja a győri kórházban szembesült azzal, hogy a 12 éves Mirellát a saját gyermeke szúrta meg. A férfi betegszállítóként dolgozik, és éppen szolgálatban volt. Sokkot kapott, amikor megtudta, mi történt.

Látta a mentőket

A késelő kislány édesapja látta, amikor a 12 éves gyermekkel megérkeztek a mentők a kórházba. Később a rendőrök közölték vele, hogy a lánya volt az, aki megszúrta Mirellát kicsengetéskor az iskolában – derült ki a TV2 Tények riportjából.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Sokkot kapott

A férfi kamerákon kívül azt mondta, hogy szörnyű látvány volt, ahogy Mirellát kiemelték a mentőhelikopterből, és nem sokkal később hívták a rendőrök, hogy ő is érintett, ugyanis a lánya volt a késelő. Az apuka elmondása szerint sokkot kapott, és kérte, hogy mentsék fel a munkavégzés alól.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Intenzíven van

„Intenzíven van, a gerincét meg kellett nyitni, hogy fájdalomcsillapítót tudjon kapni. Próbálgatják a levegőt neki, mert hát tüdőn szúrták” – ezt már Mirella édesapja mondta a megszúrt lány jelenlegi állapotáról.

Késelés az iskolában

Ahogyan arról beszámoltunk, szörnyű eset történt Bőnyön. Az első óra utáni szünetben egy hatodikos lány megszúrta osztálytársát. Mint később kiderült, a tettes halállistát készített, amelyre több iskolatársa is felkerült. Rajta volt Mirella is, akit végül hátulról megszúrt.

A győri kórházba vitték

Mirella életveszélyesen megsérült, mentőhelikopter vitte a győri kórházba. Azonnal megműtötték, jelenleg is az intenzív osztályon ápolják. A szúrás a szívtájékát és a tüdejét érte.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Javítóintézetbe került

A bőnyi késelő azóta egy budapesti javítóintézetbe került, miután a bíróság 30 napra letartóztatta. A 12 éves lány édesanyja az eset után elmondta, hogy rossz a kapcsolata a férjével, egy ideje már külön is költöztek. Azonban férje továbbra is zaklatja, ezért a késelés előtti napokban is rendőrt hívott. Az édesanya szerint a sok családi konfliktus nem tett jót a lányának.