A rendőrök 48 órán belül elfogták a Határ úti metróállomásnál kedden történt dulakodás résztvevőit. Egyikük, egy fiatal fiú a helyszínen megrongált egy liftet, amivel kétmillió forintos kárt okozott.

Összevitatkoztak

A rendelkezésre álló adatok szerint 2024. április 23-án délután a Határ úti metróállomás aluljárójánál vitatkozott össze két, egymást ismerő társaság.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Megsérült egy nő

A veszekedést több dulakodás követte, amelynek során a felek kölcsönösen rúgták, ütötték egymást. Egy nőnek a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több milliós kár

Az egyik társasághoz tartozott egy 16 éves fiú is, aki a verekedést követően a helyszínen olyan erővel rúgott bele az aluljárót a felszínnel összekötő lift fotocellás ajtajába, hogy az megrepedt, kétmillió forintos kárt okozott ezzel.

Elfogták őket

A kispesti nyomozók az adatgyűjtést követően azonosították az elkövetőket, akiket 2024. április 25-én elfogtak, majd a 19. Kerületi Rendőrkapitányságra előállítottak.  

Eljárás indult

A verekedés részvevőit, egy 29 éves nőt és egy 27 éves férfit a 19. kerületi nyomozók garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A 16 éves fiúval szemben rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: a megrongált lift – Forrás: police.hu