Halálos baleset történt Somogy megyében, a tragédia során ketten vesztették életüket – derül ki a police.hu tudósításából.

Teherautó és autó ütközött

Mint írják a rendelkezésre álló adatok alapján 2021. július 8-án 15 óra 14 perc körül a 6816-os út Nemesvid és Nemesdéd közötti szakaszán – eddig tisztázatlan körülmények között – egy teherautó személyautóval ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Az autó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott

Fotó: police.hu

Ketten meghaltak

Az ütközés során a személyautó 46 éves zalakomári sofőrje és 26 éves, szintén zalakomári utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A kocsiból szinte semmi nem maradt

Fotó: police.hu

A rendőrség vizsgálódik

A baleset körülményeit a Marcali Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Így nézett ki a teherautó az ütközés után

Fotó: police.hu

Szikszón egy idős nénit gázoltak halálra

Mint azt a Kékvillogó is megírta halálra gázoltak egy kerékpárost Szikszón csütörtök délután – közölte a rendőrség a honlapján. A 71 éves asszonynak esélye sem volt a túlélésre.

Biciklivel jött az asszony

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2021. július 8-án 13 óra körül Szikszón, a II. Rákóczi Ferenc úton. Az elsődleges adatok szerint egy nő kerékpárjával hajtott az útpadkán egy járműszerelvény mellett egyenesen haladva. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elsodorta a biciklist

A 3-as számú főútról – a szabad jelzésen bekanyarodó – tehergépkocsi sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést, és elsodorta a biciklist. A baleset következtében a 71 éves szikszói asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem lehetett megmenteni, írta meg a police.hu.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu