A délelőtti tatabányai baleset után délután Nyíregyházán gázolt a vonat: a Záhony felől érkező szerelvény egy vasúti átjáróban ütött el egy embert.

Vasúti átjáróban gázolt a vonat

Elgázolt egy embert a Záhony felől érkező személyvonat Nyíregyházán, a Westsik Vilmos utcai vasúti átjárónál – számolt be róla a katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Átszálltak az utasok

Műszaki mentés céljából a város hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre. Az egység segített az átszállásban a szerelvény utasainak, akikért mentesítő járat érkezett. A vasúti közlekedésben forgalomkorlátozásra lehet számítani.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy vágányon halad a forgalom

A MÁVINFORM azt írta, a helyszínelés végéig a két állomás között a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek, emiatt 10-15 perccel nőhet a menetidő a Nyíregyháza–Záhony vonalszakaszon.

Tragédia Tatabányán is

Szintén szerdán, elgázolt egy embert egy személyvonat Tatabányán, az alsógallai megálló közelében – közölte oldalán az Orzágos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Mint írták, mentesítő járat érkezett az utasokért, akiknek a tatabányai hivatásos tűzoltók nyújtottak segítséget a biztonságos átszállásban. 

Az oroszlányi vonat gázolt

A Mávinform azt közölte Facebook-oldalán, hogy a Déli pályaudvarról Oroszlányba tartó, Szárligetről 9:37-kor továbbindult S12-es vonat volt érintett a balesetben. A helyszínelés végéig csak egy vágányon haladhattak a vonatok Tatabánya és Szárliget között.❕

Halál Mélykúton

Legutóbb a Bács-Kiskun megyei Mélykúton gázolt a vonat karácsonykor. Mint megírtuk, a a Bajáról Kecskemétre 8:14-kor elindult InterRégió vonat el lépett egy ember, aki a helyszínen életét vesztette.

Két vonattal is ütközött

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy egészen durva, akciófilmbe illő horrorbaleset történt Alsógödnél, ahol egy koreai férfi a sínekre hajtott, és először az egyik, majd egy másik vonat is ütközött az autójával. 

Ép bőrrel megúszta

Annak ellenére, hogy az autóból csupán egy roncs maradt, a férfi csodával határos módon ép bőrrel megúszta a balesetet. A szemtanúk szerint a saját lábán szállt ki a szinte porrá zúzott fekete személygépkocsiból.

Szívszorító tragédia Sásdon

Ugyancsak a Kékvillogó.hu írt arról, hogy hogy vonattal ütközött egy személyautó a Baranya megyei Sásdon. Az autóban hárman ültek, közülük ketten belehaltak sérüléseibe. Az egyik áldozat egy gyermek, a másik pedig az édesanyja volt. 

Kerékpárost gázolt az Intercity

A Pécsről Budapestre elindult Mecsek Intercity Pincehely állomáson a Kossuth Lajos utcai vasúti átjáróban kedden 12 óra 48 perckor elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges vizsgálatok alapján kiderült: a baleset idején a fény- és félsorompó jól működött. Még nem derült ki, hogy a nő miért nem várta meg, amíg elhalad a vonat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció