Gázolt a vonat Mélykúton szombat reggel. Az elütött személyen mér nem tudtak segíteni, a helyszínen életét vesztette.

Halál Mélykúton

Mélykút állomáson a Bajáról Kecskemétre 8:14-kor elindult InterRégió vonat elgázolt egy embert, aki a helyszínen életét vesztette – adta hírül a Mávinform. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pótlóbuszok közlekednek

A helyszínelés ideje alatt Mélykút és Bácsalmás között átmenetileg nem közlekedhetnek a vonatok. Az arra utazók hosszabb eljutási idővel számoljanak. Az utasokat Mélykút és Baja között pótlóbusz szállítja

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Két vonattal is ütközött

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy egészen durva, akciófilmbe illő horrorbaleset történt Alsógödnél, ahol egy koreai férfi a sínekre hajtott, és először az egyik, majd egy másik vonat is ütközött az autójával. 

Ép bőrrel megúszta

Annak ellenére, hogy az autóból csupán egy roncs maradt, a férfi csodával határos módon ép bőrrel megúszta a balesetet. A szemtanúk szerint a saját lábán szállt ki a szinte porrá zúzott fekete személygépkocsiból.

Szívszorító tragédia Sásdon

Ugyancsak a Kékvillogó.hu írt arról, hogy hogy vonattal ütközött egy személyautó a Baranya megyei Sásdon. Az autóban hárman ültek, közülük ketten belehaltak sérüléseibe. Az egyik áldozat egy gyermek, a másik pedig az édesanyja volt. 

Kerékpárost gázolt az Intercity

A Pécsről Budapestre elindult Mecsek Intercity Pincehely állomáson a Kossuth Lajos utcai vasúti átjáróban kedden 12 óra 48 perckor elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette. 

Működött a sorompó

Az elsődleges vizsgálatok alapján kiderült: a baleset idején a fény- és félsorompó jól működött. Még nem derült ki, hogy a nő miért nem várta meg, amíg elhalad a vonat.

Vasútvillamos és autó ütközött Szegeden

Kedden délelőtt a szegedi villamoshálózaton egy vasútvillamos egy autóval ütközött össze a Kossuth Lajos sugárúton. A baleset miatt Anna-kút és Rókus vasútállomás között pótlóbuszok közlekedtek. A vasútvillamosok Szeged, Rókus vasútállomáson fordultak vissza Hódmezővásárhely felé.

Gázolt a vonat Bicskénél

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy december 12-én este Bicske alsónál egy vonat elütött egy embert. A családtól származó információk szerint az áldozat túlélte a balesetet – írta a 2060blog.hu.

Gázolás Szabolcsban

Szeptemberben az egész országot megrázta, amikor egy 11 éves kislány, szándékosan lépett a vonat elé Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A mozdonyvezető már nem tudott megállni és elütötte. A kislány túlélte a gázolást, súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció