Szerelemféltésből ölhette meg az 51 éves Erzsikét a tiszadadai nő. A nő, miután megtudta, hogy férje a szomszédos utcában lakó nőhöz megy szombat délután, ő is odament. Az ágyban találta őket, férjét egy hamutatóval fejbe vágta, szeretőjét pedig megfojtotta.

A feleség megtudta a szerelmi viszonyt

A tiszadadai nő férje szerelmi kapcsolatot folytatott egy másik, két utcával arrébb élő nővel. Ezt megtudta a feleség, és azt is tudta, hogy férje szombat délután szeretőjéhez megy. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egyedül élt Erzsike

Erzsike, a szerető, dolgos asszony volt. Beteges, olykor alkoholproblémákkal küszködő nő egyedül élt, gyermeke nem született a házasságából, szülei, rokonai meghaltak. A helyiek azt mondták a Frissmedia.hu-nak, hogy alkalmi partnerként járt hozzá a két utcával arrébb lakó férfi.

Az ágyban találta őket

A feleség, június 18-án berontott Erzsike házába, ahol a férjét és a nőt az ágyban találta. A nőt kirángatta az ágyból és bántalmazta. Férjét egy hamutartóval fejbe vágta, a férfi ezután elmenekült a helyszínről. A gyanú szerint ezt követően a padlón fojtotta meg a feleség az áldozatot.

A polgárőr találta meg a holttestet

Az 51 éves Erzsike holttestét csak hétfőn, az egyik helyi polgárőr találta meg. Erzsike táppénzen volt, de a munkatársa kitartóan hívogatta telefonon, hogy megy-e hétfőn dolgozni. Azonban a telefont nem vette fel senki.

Szólt a polgármesternek

Bajt érezve szólt a polgármesternek, aki a helyi polgárőr vezetőjét kérte meg, hogy nézze meg Erzsit, miért nem jelentkezik. Így fedezték fel a szörnyű tettet.

A férfi visszament a helyszínre

Érdekes fordulat lehet az ügyben, hogy a férfi másnap, azaz vasárnap visszament a nőhöz. Bár észlelte, hogy a nő a padlón fekszik mozdulatlanul, nem hívott segítséget és a rendőröknek sem szólt, mert nem akarta a feleségét bajba keverni.

Gyanúsítottként hallgatták ki

A nőt emberölés bűntettével gyanúsítja a nyomozóhatóság, ennek büntetési tétele alapesetben 15 év is lehet. Bár a nő soha nem volt büntetve, fennáll a veszélye annak, hogy nehezítené a nyomozást, illetve tanúkat befolyásolhatna.

Tagadja a gyilkosságot

A gyanúsított tagadja a gyilkosságot, bár azt elismerte, hogy járt a helyszínen és a bántalmazásról is beszélt. A végzés nem végleges, az ügyészség tudomásul vette, de a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be ellene. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt az eset

Kiemelt kép: illusztráció