Négy ember meghalt és többen megsérültek csütörtök reggel Kapuvár külterületén, miután egy személygépkocsi a Répce-hídról a folyómederbe hajtott – közölte a rendőrség honlapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

A folyómederbe hajtott

A közlemény szerint a sofőr a 8529-es út 10-es kilométerénél ismeretlen okból a Répce-hídról a folyómederbe hajtott, majd a jármű elmerült az iszapos vízben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Filep István

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Négyen meghaltak

A balesetben négyen súlyos sérüléseik miatt a helyszínen meghaltak, további nyolc embert kórházba vittek. A rendőrök megállapították, hogy valószínűleg embercsempész szállított eddig ismeretlen állampolgárságú migránsokat.

Többen megsérültek

Csillag Zoltán, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa elmondta, hogy a balesetben 12 fiatal férfi sérült meg, akik közül négyen a helyszínen meghaltak.

Helyszíni felvétel:

Fotó: MTI/Filep István

Egy embert újraélesztettek

Egy embert újraélesztettek, őt mentőhelikopterrel vitték kórházba. További egy ember súlyos, hat pedig könnyű sérülésekkel került a soproni és a győri kórházba.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Filep István

Bolgár rendszám

A kisalfold.hu információi szerint a balesetben érintett autón ideiglenes bolgár rendszám volt. Az egyik halálos áldozat a sofőr. A csomagtartóban utazó fiatal férfiak ki tudtak mászni a járműből, az utasteret azonban elöntötte a víz. Az autó először a híd oldalának csapódott, a feltehetően nagy sebessége miatt mintegy 50 métert sodródott, utána hajtott bele a folyóba, ahol fejtetőn állt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: MTI/Filep István