Éles eszközzel sebesítette meg egy hotel alkalmazottját egy vendég Békéscsabán. A sérült meghalt, a férfi elmenekült, a rendőrség körözi.

Szóváltás, dulakodás

Békéscsabán, a Kórház utcában, egy hotel teraszán 2023. augusztus 15-én 21 óra 45 perc körül egy vendég szóváltás után, dulakodás közben egy éles eszközzel többször megsebesítette a hotel egyik alkalmazottját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt

A sérültet kórházba vitték, ám a szakszerű ellátás ellenére is nem sokkal később belehalt a sérüléseibe. A 27 éves vendég elmenekült, a rendőrség jelenleg is körözi.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezt kérték a rendőrök

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság az ügy kapcsán halált okozó testi sértés bűntett miatt nyomozást rendelt el és a rendőrök kérték, hogy aki látja az elkövetőt, esetleg tudja, hol lehet, tegyen bejelentést a 112-es segélyhívószámon, vagy a Telefontanú +36/80/555-111-es számán.

Feladta magát

A rendőrség közlése szerint azonban a gyilkossá lett férfi időközben feladta magát, a Pest megyei Monoron döntött úgy, nem menekül tovább.

Édesanyjával végzett

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt a napokban Budapesten is tragédia történt, ott egy 24 éves fiatalember végzett a saját édesanyjával.

A lakásban támadt rá

A fiú a Fertály utcai lakásukban támadt az anyjára. Olyan sebet ejtett rajta, amelynek következtében az asszony meghalt.

Önmagával is végezni akart a fiatalember

A fiatal férfi tettét követően önmaga ellen fordult. A zsaruk a helyszínen elfogták, majd a mentők rendőri kísérettel vitték kórházba. Az indítékra egyelőre nem derült fény. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bűnügyi helyszínelő a Fertály utcában

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Kiemelt kép: Illusztráció