A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy tűz keletkezett egy budapesti raktárban, a város felett gomolygó fekete füst több kilométerről látható volt. A kőbányai tüzet aztán sikerült megfékezni, adta hírül kedden este a Katasztrófavédelem.

Itt volt a tűz

Egy 10. kerületi Fertő utcai raktárban csaptak fel a lángok; a 100 négyzetméteres könnyűszerkezetes épületben gumi- és műanyagalkatrészeket, -szerkezeteket és -bútorokat tároltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni fotó:

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Eloltották

A Katasztófavédelem munkatársának közlése szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat.

Az M3-ason kigyulladt egy busz

A Katasztrófavédelem egyébként arról is beszámolt az oldalán, hogy a kigyulladt egy menetrend szerint közlekedő autóbusz hétfőn délután az M3-as autópálya 19-es kilométerénél, Mogyoród közelében. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, a busz már teljes egészében égett.

Sérülések nélkül

A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett járművet. A buszon a sofőrrel együtt húsz ember utazott, akik időben, sérülések nélkül elhagyták az égő járművet. A tűzoltás idejére az autópálya érintett szakaszát lezárták.

Videón az eset:

Kigyulladt a konyha

A BudaPeskörnyéke.hu adott hírt arról is, hogy kigyulladt egy étterem konyhája szombaton a Széll Kálmán téren. A tüzet a fővárosi hivatásos és rózsadombi önkéntes tűzoltók oltották el. Információink szerint a lánglovagok a Pingrumba étterem előtt vonultak fel.

A tetőszerkezet is lángra kapott

A lángok átterjedtek a nagyjából száz négyzetméteres ingatlan tetőszerkezetére is. A közel ötven vendég még a tűzoltók érkezése előtt elhagyta a közel-keleti éttermet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán