Árokba borult egy személyautó Dévaványa és Gyomaendrőd között. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette, derül ki a rendőrség közleményéből.

A sofőr meghalt

Békés megyében, Dévaványa és Gyomaendrőd között 2022. november 23-án 14 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lehaladt az útról és árokba borult. A balesetben a jármű vezetője, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Súlyos sérültek is vannak

Továbbá két utas súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Gyomaendrőd felől érkezőket Körösladány felé, a Dévaványa felől tartókat szintén Körösladány irányába terelik a rendőrök.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt

A gyöngyösfalui balesetben ketten haltak meg

Amint azt Kékvillogó is megírta halálos kimenetelű közlekedési baleset történt november 23-án, Vas megyében, a 87-es főúton, Gyöngyösfalu közelében. Egy furgon és egy kisáruszállító ütközött össze, mindkét sofőr életét vesztette.

Kisodródott a furgon

Kőszeg felől Szombathely irányába tartott egy magyar rendszámú furgon, ami egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A sofőr fékezett, de frontálisan ütközött egy szemből érkező kisáruszállítóval. 

Frontálisan ütköztek

 Az eddigi adatok alapján egy Renault furgon Gyöngyösfalut elhagyva egy jobbra ívelő kanyarban a sofőr fékezése ellenére átcsúszott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy szemből érkező Fiattal.

Mindkét sofőr meghalt

A Fiat az árokba csapódott, a Renault az út szélén állt meg. A helyszínre szombathelyi tűzoltók érkeztek, akik kiemelték a két sofőr holttestét a járművekből. Mindketten az ütközés után azonnal elhunytak, az életük megmentésére nem volt esély.

Túlélte az utas

A Fiat utasát súlyos sérüléssel szállították kórházba a mentők. A 112press.hu úgy tudja, nincs életveszélyben, de töréses sérüléseket szenvedett.

 Sűrű ködben dolgoztak

A 87-es főút érintett szakaszát lezárta a rendőrség, a forgalmat elterelték. A Magyar Közút munkatársai a roncsok elszállítása után állhattak neki az úttest letakarításának és csúszásmentesítésének. A munkát nehezítette, hogy a helyszíni szemle alatt sűrű köd ereszkedett a környékre.

Nedves volt az aszfalt

A baleset időpontjában fagypont felett volt a hőmérséklet, az aszfalt nedves volt. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels