Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt Vas megyében, a 87-es főúton, Gyöngyösfalu közelében. Egy furgon és egy kisáruszállító ütközött össze, mindkét sofőr életét vesztette.

Kisodródott a furgon

Kőszeg felől Szombathely irányába tartott egy magyar rendszámú furgon, ami egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A sofőr fékezett, de frontálisan ütközött egy szemből érkező kisáruszállítóval. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Frontálisan ütköztek

  Az eddigi adatok alapján egy Renault furgon Gyöngyösfalut elhagyva egy jobbra ívelő kanyarban a sofőr fékezése ellenére átcsúszott a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy szemből érkező Fiattal.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindkét sofőr meghalt

A Fiat az árokba csapódott, a Renault az út szélén állt meg. A helyszínre szombathelyi tűzoltók érkeztek, akik kiemelték a két sofőr holttestét a járművekből. Mindketten az ütközés után azonnal elhunytak, az életük megmentésére nem volt esély.

Túlélte az utas

A Fiat utasát súlyos sérüléssel szállították kórházba a mentők. A 112press.hu úgy tudja, nincs életveszélyben, de töréses sérüléseket szenvedett.

 Sűrű ködben dolgoztak

A 87-es főút érintett szakaszát lezárta a rendőrség, a forgalmat elterelték. A Magyar Közút munkatársai a roncsok elszállítása után állhattak neki az úttest letakarításának és csúszásmentesítésének. A munkát nehezítette, hogy a helyszíni szemle alatt sűrű köd ereszkedett a környékre.

Nagy erejű volt az ütközés

Fotó: 112press.hu

Besötétedett, nedves volt az út

Fotó: 112press.hu

Sűrű köd nehezítette a helyszínelést

Fotó:112press.hu

Nedves volt az aszfalt

A baleset időpontjában fagypont felett volt a hőmérséklet, az aszfalt nedves volt. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ketten haltak meg a balesetben. Fotó:112press.hu