Hárman haltak meg az M1-es autópályán, miután egy teherautó hirtelen fékezett. a pótkocsiban utazó illegális bevándorlókra omlott a rakomány. A helyszínelés továbbra is zajlik az M1-es autópálya 72. kilométerénél, a sztráda Győr felé vezető oldalán.

Hirtelen fékezett

A jelenlegi adatok szerint 2024. május 14-én 14 óra körül egy nyergesvontatóból és pótkocsiból álló járműszerelvény forgalmi okok miatt hirtelen fékezett. Ennek következtében a rakománya elmozdult, és ráborult a raktérben szabálytalanul tartózkodó személyekre. Az eset során három fő életét vesztette, ketten megsérültek, őket kórházba vitték.

A raktérben rejtőzködtek

A jármű Győr felé tartott, amikor Komárom térségében vészfékeznie kellett az előtte feltorlódott autósor miatt. A lassítás miatt elmozdult a rakomány, és agyonnyomott három embert, akik menekültként a raktérben rejtőzködtek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Leterelték a forgalmat

A rendőrség a 67-es kilométerszelvénynél leterelte a forgalmat a Győr felé vezető oldalon. Az érintett útszakaszon teljes pályazár volt, a rendőrök a Győr a felé vezető oldalon Tatánál leterelték a forgalmat a sztrádáról.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Egy sávon halad a forgalom

Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja. 17 óra után újra elindult a forgalom az M1-es autópálya érintett szakaszán, de egyelőre csak egy sávon halad a forgalom – írta az utinform.hu.

Terelés az M4-esen

Az M4-es és az M0-s autóút csomópontjában, terelés kiépítés miatt sávzárásra kell készülniük kedden, a Szolnok felől érkezőnek, akik az M0-s autóútra az M3-as autópálya felé vezető oldalra szeretnének ráhajtani.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció