Egy 17 éves fiú halt meg vasárnap, miután kiesett a salgótarjáni Karacs-kilátóból. Egy háromfős társaság ünnepelt a kilátónál, ennek lett tragikus vége.

Ahogy a KEKFENY.com is megírta, a salgótarjáni Karancs-kilátóból lezuhant egy fiatal férfi, aki sajnos az esést nem élte túl, belehalt sérüléseibe.

Az RTL Híradó információi szerint egy három fős társaság látogatott el a kilátóhoz, ünnepelhettek valamit. Az ünneplésnek azonban tragikus vége lett, mivel egyikük, egy 17 éves fiú a kilátó második emeletéről zuhant ki, nagyjából 25 méteres magasságból.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, azonban a kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az RTL Híradó tudomása szerint a balesetet szenvedett fiú két barátja azonnal próbált segítséget kérni, de a több mint 700 méteres magasságban nem volt térerő. Ezért szétváltak és egyikük gyalog a 4,5 kilométerre lévő Salgótarján felé indult, míg másikuk a kizuhant fiú mellett maradt.

Speciális mentők is próbáltak rajta segíteni, de csak nehezen lehetett megközelíteni a baleset helyszínét a vihar miatt lezuhant faágak és a sár miatt. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, a fiú hogyan eshetett ki a kilátóból, mivel a lépcsőknél és minden szintén korlát található. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Facebook/Magyar Légimentők