Eltűnt egy apa és két gyermeke vasárnap Debrecenben. A férfit és két gyermekét egy élményparkban látták utoljára.

Két gyermekével együtt tűnt el egy férfi Debrecenből.  Az apa, Vassallo Martin Albert az egyik debreceni élményparkból két kiskorú gyermekét, a 7 éves Martint és az 5 éves Carolinát, eddig tisztázatlan körülmények között magával vitte. Azóta ismeretlen helyen tartózkodnak mindhárman.

A férfit és a testvérpárt utoljára akkor látták, amikor másik két férfival együtt egy autóba szállt be az élményparknál július 26-án 13 óra 10 perc körül.

Vassallo Martin Albert 41 éves, 182 centiméter magas, sportos testalkatú, barna hajú, zöld szemű. A cselekmény időpontjában szürke farmernadrágot, sportcipőt és bordó pólót viselt.

Vassallo Carolina körülbelül 120 cm magas, 20 kg testsúlyú, vállig érő, szőke haja és kék szeme van. Eltűnésekor kék, térdig érő nadrágot, sportcipőt, és fehér szívecskés pólót viselt.

Vassallo Martin körülbelül 125-130 centiméter magas, 23 kg testsúlyú, rövid, szőke hajú, zöld szemű. Eltűnésekor sportcipőt, szürke rövidnadrágot és egy kék színű „Harry Potter-es” pólót viselt.

A rendőrök jelentős erőkkel keresik őket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit és a gyerekeit felismeri, tartózkodási helyéről, vagy a cselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen,Kossuth utca 20.), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. 

Kiemelt kép: a keresett család tagjai – Forrás: police.hu