Két autó ütközött össze az Alkotás utcán a Széll Kálmán tér felé haladva a Déli pályaudvarnál, az egyik jármű belecsapódott a villamosmegállóba.

Csoda, hogy nem ütöttek el gyalogosokat

Tűzoltók és a rendőrök is a helyszínre érkeztek, úgy tudni, hogy személyi sérülés nem történt, de az egyik autónak annyi.

Majdnem belecsapódtak a villamosmegállóba

BudaPestkörnyeke.hu/ GK

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Előkerült a szonda

Az egyik autó sofőrét a rendőrök megszondáztatták, a fehér Mercedesben az összes légzsák kinyílt. A baleset szomorú érdekessége, hogy mind a két autó elektromos meghajtású volt.

Család ült az egyik autóban

A csúnyán összetört Miniben egy 3 tagú család utazott, apa, anya és kislány, a Mercedest fiatal férfi vezette – értesült a Kékvillogó. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez totálkárosnak tűnik

BudaPestkörnyeke.hu/ GK

Kiégett egy elektromos Jaguár

Székesfehérváron, a Szárcsa utcában kiégett egy elektromos autó. A székesfehérvári tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes terjedelmében égett, a magas hőmérséklet megrongálta a környező épületek szigetelését is, valamint az ott tárolt különböző építőanyagok csomagolását – írta a BudaPestkörnyéke.hu.

Luxusautóról lehet szó

A katasztrófavédelem fotója alapján a vezess.hu szerint Jaguar i-Pace lehetett a szerencsétlenül járt autó.

Címlapfotó: BudaPestkörnyeke.hu/ GK