Az oroszlányi rendőrök lopás miatt keresnek egy férfit, aki a városban a nyílt utcán letépett egy nyakláncot áldozata nyakából. Fotókat is közzétettek.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült

A tettes 30 év körüli, körülbelül 162-165 centiméter magas, átlagos testalkatú férfi. Borotvált, gömbölyű arca van, haja rövid, sötét színű. A bűncselekmény elkövetésekor vajszínű, egyszínű cipzáros felsőt és hasonló színű nadrágot viselt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Segítséget kérnek

A rendőrség várja azoknak a jelentkezését, akik felismerik a képen látható személyt, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számon.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Idős nőre támadt

Szintén Oroszlányban keresnek egy férfit, aki kirabolt egy idős asszonyt. Az eset a Rákóczi Ferenc úton egy társasház lépcsőházának a bejáratánál történt.

Primitív rablás

A nőt a támadó földre lökte, és a pénztárcáját a benne lévő készpénzzel elvette tőle – írja a rendőrség honlapja, ahol fotót is találsz.

Személyleírás

A feltételezett elkövetőről felvétel készült. A tettes 30 év körüli, 170 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Arca borotvált, feje tetején göndör barna haja van, oldalt pedig rövidre nyírt. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű, ezüstös, fényes mintákkal díszített pulóvert és sötét farmert viselt.

Sportolóktól loptak

Sportolók öltözőiből lopott értékeket egy takarítónő és férfi társa Szekszárdon, vádat emelt ellenük.

A nő takarított, a férfi lopott

A férfi idén márciusban és áprilisban rendszeresen elkísérte barátnőjét a sportegyesülethez, és amíg a nő takarított, ruhákat, cipőket, hátizsákokat, sportfelszereléseket, illatszereket lopott el.

240 ezer forint

A vádlottak az egyesület 24 dolgozójának és sportolójának együttesen 240 ezer forint kárt okoztak, 25 rendbeli lopással vádolják őket.

Gépkocsikra is hajtott

A férfi emellett idén januárban Szekszárdon egy gépkocsit is feltört, amelyből félmillió forintot lopott el.

A nő enyhe büntetéssel megúszhatja

A Szekszárdi Járási Ügyészség a nőre felfüggesztett, társára végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását kéri a Szekszárdi Járásbíróságtól.

Címlapfotó a rendőrség felvétele.