Balesetet szenvedett az X-faktor 7 évvel ezelőtti döntőse. Egy taxis nem adta meg neki az elsőbbséget. Borbély Richárd éppen előadásra tartott.

Taxis lehetett a hibás

Egy taxi közlekedett utas nélkül (éppen címre tartott) a terézvárosi Dessewffy utcán a Körút felől, majd nem adta meg az elsőbbséget a Jókai utcán a Podmaniczky utca irányából az Andrássy út felé igyekvő Rover kombinak.

A fránya jobbkézszabály

A Rover a taxi jobb oldalába rohant, a személyszállító vezetője elkapta a kormányt, a gépkocsi megfarolt és a tetejére borult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Be voltak kötve

A Kékvillogó úgy tudja, hogy mindkét sofőr használta a biztonsági övét, illetve a légzsákok is kinyíltak (a taxiban csak az oldallégzsákok, hiszen szemből nem kapott ütést), illetve a szemtanúk szaladtak és kihúzták a sofőrt a FIAT-ból, aki könnyebben megsérült.

Nem tudott már megállni

A Rover volánjánál ülő fiatalember a helyszínelő rendőröknek elmondta, hogy a taxi szinte a semmiből vágódott elé, egyáltalán nem volt ideje reagálni.

Színházba ment

Szerencsére ő nem sérült meg, de éppen színházba, munkahelyére tartott. A vétlen autót ugyanis Borbély Richárd zeneszerző, énekes, musicalszínész vezette, aki épp egy előadásra igyekezett, amiben játszott volna.

Énekelt volna

Borbély Richárd 41 éves, évek óta szerepel zenés és prózai darabokban, a Madách Színház tagja.

Egy dal tőle

Az X-faktorból lehetett ismerős

2014-ben szerepelt az RTL Klubon futó „X-Faktor” című zenés tehetségkutató műsorban, ahol az élő showban 7. helyen végzett. 2016 nyarán megalapította a négy tagú „Richie and the Mops” nevű zenekarát.

Címlapfotó: kekvillogo.hu/GK