Életfogytig tartó fegyházra ítélte a Debreceni Ítélőtábla azt a H. Miklóst, aki vadászpuskával végzett egy panzióssal és a fiával Nyíregyháza Oros városrészében. A gyilkos férfi 25 év múlva bocsátható leghamarabb szabadságra feltételesen.

Vitatkoztak az utcán

A 44 éves férfi 2019 júliusban tudta meg, hogy a felesége érzelmi kapcsolatba került korábban a nyíregyházi panziós fiával, ifj. N.Jánossal.  H. Miklós felesége augusztus 26-án a déli órákban megjelent ifj. N.János lakóháza előtt, majd vitatkozni kezdtek.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szeretőt tartott

A vadász, annak ellenére, hogy ő maga nyíltan szeretőt tartott, nem tudta elfogadni, hogy felesége, Marianna megcsalta, méghozzá állítása szerint ifjabb Jánossal. A nyíregyházi vadász bonyolult szerelmi kapcsolatáról ebben a cikkünkben írtunk.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megölte barátját és annak édesapját

Emiatt Miklós teljesen kivetkőzött magából, egyik nap megtöltötte fegyverét, elbúcsúzott szeretteitől, majd egyenesen Jánosékhoz hajtott, ahol először a csukott ajtón keresztül ifjabbik Jánost, majd a fia segítségére siető édesapját is hidegvérrel hátba lőtte a nyílt utcán.

Ez is érdekelhet

Vonatbaleset Mélykútnál: helikopterrel mentették az autó utasait, egy nő szörnyethalt az ütközéstől, 2 napig szünetel a vonatforgalom

A nappaliban találta meg édesapját

„A nappaliban találtam rá az édesapámra. Még lélegzett… De szólni már nem tudott. Pár perc alatt meghalt apa” – idézte fel korábban a történteket a ifjabb Nemes János fia, Martin.

Nagyapja kivégzését is végignézte

„Kiszaladtam az utcára segítségért. A gyilkos épp a szemben lakó nagyapámmal veszekedett. Rákiáltott a papámra, hogy forduljon meg, nézzen a szemébe, mert így nem tudja megölni. Ő csak legyintett rá. Erre hátba lőtte a nagypapát. Rögtön meghalt. Ezt soha nem bocsátom meg a gyilkosnak” – mondta az akkor 17 éves fiú.

A vádlott felesége is ott volt

A csütörtöki tárgyalásra eljött a vádlott felesége, valamint az egyik lánya is. De ott voltak az áldozatoknak a hozzátartozói is. Egyikük azt mondta, hogy ha száz évet kapna az akkor sem támasztaná fel a szeretteit – írja a 24.hu.

Enyhítést kért a gyilkos

H. Miklós szörnyűnek nevezte tettét és azt mondta, hogy senkit sem akart megölni csak elborult az agya. Elmondta, hogy világéletében dolgozott és csak az érdekelte, hogy eltartsa a szeretteit. Az utolsó szó jogán azt mondta, hogy szeretne még részt venni a gyerekei életében és azt kérte, hogy enyhítsenek a büntetésén. 

25 év múlva szabadulhat

A táblabíróság szerint annyira kirívóan súlyos volt a bűncselekmény, hogy a társadalomra való veszélyessége miatt csak az életfogytiglan az egyedüli kiszabható büntetés. Helybenhagyták a kettős gyilkos büntetését, így H. Miklós 25 év múlva szabadulhat a leghamarabb feltételesen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu