Kedden előzetesbe került az a férfi, aki rábeszélte két ismerősét, hogy támadják meg volt barátnőjét. A támadók a nőt saját lakásán megkötözték, majd vasrúddal bántalmazták és magára hagyták.

A KEKFENY.com is megírta, Óbudán a napokban egy fiatal nőt saját lakásában támadták meg, majd megkötözték és magára hagyták. Az ügy részleteit ide kattintva tudod elolvasni.

A nő élete legborzalmasabb élményét egykori barátjának, V. Bálintnak köszönheti, aki a gyanú szerint ördögi tervet eszelt ki volt barátnője megleckéztetésére. B. Vivien, és S. Máté, akiket a támadással megbízott, maradéktalanul teljesítették a kegyetlen parancsot.

“Törjétek be az arcát” – ezzel a paranccsal küldte útjukra társait a bűncselekményt kieszelő V. Bálint az ügyészség szerint. A férfi rablásra, személyi szabadság megsértésére és súlyos testi sértésre bírta rá társait a gyanúsítás szerint.

A 38 éves megbízó az ismerőseit vette rá a támadásra. A 27 éves férfi és a 24 éves nő a tortúrák végén még egy vasrúddal is megütötte áldozatukat, mielőtt távoztak.

A két támadót három napon belül, a felbujtót öt napon belül fogták meg. a brutális tett fizikai végrehajtói már előzetesben vannak. Kedden pedig a felbujtó is rács mögé került.

Kiemelt kép: az egyik gyanúsított elfogása – Forrás: police.hu