Tömegverekedés tört ki Debrecenben két banda között. Egy ember életveszélyesen megsérült, aki most is az életéért küzd. A rendőrség keresi az elkövetőket.

Egy 40 éves férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett a véres tömegverekedés során, amely egy szóváltást követően robbant ki két banda között Debrecenben augusztus 23-án éjszaka.

Életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének gyanúja miatt nyomoz a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az augusztus 23-án 2 óra és 2 óra 30 perc között Debrecenben, a Simonffy utcában lezajlott véres tömegverekedés ügyében.

A KEKFENY.com legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

https://www.youtube.com/watch?v=PEZGNOkZGO0&feature=emb_title

Érden is két banda csapott össze

A KÉKFÉNY.com is beszámolt róla, hogy nemrég a Pest megyei Érden is bandaháború tört ki. Egy enyingi társaság támadt rá egy helyi bandára.

A verekedésben egy ember meghalt, többen pedig megsérültek. A részelteket itt tudod elolvasni az érdi balhéról.

Kiemelt kép: a tömegverekedésben részt vevő körözött személyek – Forrás: police.hu