Egymás után 5 baleset történt szerdán az ónos eső miatt eljegesedett ferencvárosi Fék utcán, az MVM-Dome mögött, az M5-ös felüljáró alatt lévő kanyarban. Először egy az Üllői út felől a Gyáli út felé közlekedő BMW farolt ki, egy parkoló Nissannak ütközött, majd elhagyta a helyszínt. 

Kifarolt a busz is

Nem sokkal később egy Mercedes távolsági busz, amely nem szállított utasokat és szintén ebbe az irányba tartott, ugyanígy kifarolt és letarolta a jobb oldalon parkoló autókat, sorrendben egy Peugeot-t, egy Ford furgont, a már említett Nissant, egy Fordot, egy Renault-ot, egy Fiatot, egy Suzukit és egy KIA-t. 

Egymás után törtek össze az autók

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Taxi is becsapódott az autók közé

A busz után érkező Mini is megcsúszott, és keresztbe csúszva az álló busz hátuljának csapódott. Percekkel később egy Volkswagen Touran taxi érkezett, ennek vezetője sem tudta bevenni a jeges kanyart és a busz által már egyszer eltalált Ford furgonba rohant, amit a busz hátuljának nyomott.

Szemből megúszta a BMW

Megcsúszott a BMW

Ezután nem sokkal egy BMW jött szemből, elhaladt a baleset helyszíne mellett, majd a kanyarban szintén megcsúszott, a hátulja átsodródott a szembejövő oldalra, ahol egy ételfutár Skoda belerohant a bal oldalába.

Könnyű sérülés

A baleset-sorozatban szerencsére csak a taxi vezetője sérült meg könnyebben, őt a mentők kórházba szállították, valamint a Skoda és a BMW vezetőjét megvizsgálták, de őket nem kellett kórházba vinni. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték, melynek során áramtalanították a járműveket.

Képek: BPK/G.K.