A megfelelő alvásnak nagyon fontos szerepe van a kisbabák életében. Amikor a pici éjszaka felébred, az anya jellemzően két dolgot vizsgál, az egyik a pelenka, a másik pedig az, hogy a csöppség éhes-e. Itt a probléma, mert a kezdő szülő sok esetben elfelejt egy harmadik dolgot ellenőrizni.

A harmadik dolog pedig nem más, mint az, hogy a gyermek fázik-e vagy éppen melege van. Ezt minden egyes alkalommal ellenőrizni kell. Érdemes beszerezni egy Cseppke kamáslis tipegő hálózsákot, amely egész éjjel kellemes melegséget és kényelmet biztosít a gyerkőc számára. Már 74-es mérettől kapható ez a változat.

Hálózsák segít az éjszakai pihenés fenntartásában

A hálózsáknak fontos szerepe van az éjszakai pihenés fenntartásában, szóval minél hamarabb célszerű rendelni egyet. A legjobb már a kicsi születése előtt sort keríteni erre, hiszen kiváló minőségű babahálózsákok is kaphatóak. A körcipzáros fazonnak köszönhetően pedig az éjszakai pelenkacsere egyszerűen és gyorsan elvégezhető, akár anélkül, hogy a pici felébredne.

Természetesen a babahálózsákban már nem szívesen tölti az idejét a gyermek néhány hónappal a születését követően, amikor forgolódni, mocorogni kezd. Már nem előnyös számára ilyenkor a zsákszerű fazon, hiszen korlátozza őt a szabad mozgásban. Ekkor jön el a már említett tipegő hálózsák ideje.

Nem kell a szülőnek takargatással töltenie az egész éjszakát

A tipegő hálózsákoknak köszönhetően nem kell a szülőnek takargatással töltenie az idejét. Ezeknél a változatoknál az alsó részen van két tipegőlyuk, és itt a kisbaba apró lábai bokarésznél találkoznak a zsákkal. Ennek a változtatásnak köszönhető, hogy a tipegő hálózsák minden egyes fordulásnál együtt forog a gyerkőccel, ez nem akadályozza a picit a mozgásban.

Így a kényelem garantált számára, miközben a hálózsák pihe-puha melegsége is körülöleli őt, nem fog megfázni, mivel nem tud kitakarózni. Ráadásul kamásli van a tipegőlyukak végén, amely könnyedén, egy egyszerű mozdulattal bezárható, és ennek köszönhetően zokniként funkcionál. Külön védelmet biztosít az aprócska talpak számára.

Tipegő hálózsák a mozgékony kisbabáknak

Amennyiben hat hónapos elmúlt a lurkó, és úgy tűnik, hogy nem kedveli már a babahálózsákot, mert zavarja a mozgásban, az éjszakai forgolódásban, akkor itt az ideje beszerezni neki egy megbízható minőségű tipegő hálózsákot. Biztosan szeretni fogja a pici, és a kitakarózás problémája is egyszerűen megoldódik.

A rugalmas és puha tipegő hálózsáknak köszönhetően a gyermek békésen és kényelmesen pihen majd, és nem fog túl gyakran felébredni.

A vásárlás előtt ajánlott alaposan megnézni a Cseppke kínálatát, és olyan változat mellett dönteni, amely a gyermek tetszését is elnyeri. Ez a feladat nem nehéz, mert széles választékban kaphatóak ezek a termékek különféle színekben és mintákkal.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: cseppke.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.