23 évvel ezelőtt halt meg Zámbó Jimmy, és a családban azóta sincs béke. Edit asszony és a Zámbó testvérek közt már Jimmy halálakor kitört a háború. Amikor a zenészt, lőtt sebbel, beszállították a Honvédkórházba, a testvérek már akkor balhéztak a későbbi özveggyel, azt állították, hogy ő ölte meg Jimmyt.

Nem állt mellé a család

„Amikor kellett volna, nem álltak oda anyu mellé, hanem erősítették a „gyilkos” jelzőt, amit édesanyámra aggattak. Néha most is oda-odaszurkálnak” – mondta a néhai énekes legkisebb fia Lakatos Levente YouTube-műsorában. . A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Bántották az özvegyet

Zámbó Adrián, szerint nem az ő hibája, hogy megszakadt a kommunikáció Jimmy testvéreivel. „Amikor nagyobb esemény van, találkozunk, akkor még talán úgy is viselkedünk, mint egy normális család. Ám amennyi bántást az édesanyám kapott tőlük az elmúlt években, nem is nagyon szeretnék velük olyan igazán bensőséges kapcsolatot ápolni, nem is lenne erre lehetőség”.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem hisznek Editnek

Adrián azt állítja, hogy az édesapja testvérei olyan utalásokat tettek a tragédia óta eltelt évek során, amik arra engednek következtetni, nem igaz, amit Edit asszony állít, nevezetesen, hogy baleset történt.

Edit nem gyilkos!

„Ők ezt nem fogadták el. Innentől kezdve nem gondolom azt, hogy beszélhetünk arról, hogy ők kiálltak anyu mellett, hiszen akkor bele sem kerül a közbeszédbe, hogy amit az édesanyám állít, ne lenne igaz. Az anyám nem gyilkos” –mondta Adrián.

Fejbe lőtte magát

23 évvel ezelőtt, január 2-án, a csepeli házban dördült el az a végzetes lövés, amelynek következtében elhunyt Zámbó Jimmy. A zenész feleségével és barátaival ünnepelte az Új Évet, amikor hajnalban, állítólag a szomszéd kakas kukorékolása miatt, elővette fegyverét. A zenész kezében sült el a pisztoly, Jimmy pedig súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A kórházban hunyt el

Az akkor mindössze 42 éves zenészt rohammentővel vitték a Honvédkórházba, ahol eltávolították a fejéből a golyót. A műtétet azonban nem élte túl, a végzetes lövés után pár órával, elhunyt. Halálának körülményeiről rengeteg verzió született, ám a nyomozás során kiderült: baleset történt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Zámbó jimmy és Edit asszony – Forrás: BPK montázs