A járványügyi szabályok megsértése miatt indult eljárás azzal a társasággal szemben, amelyik egy újpesti klubban kártyázott és fogyasztott alkoholt. A tiltott kártyázásban 18-an vettek részt, a jelenlévők pedig egy állítólagos születésnapi bulira érkeztek.

Profi asztaloknál kártyáztak

2021. február 12-én, a délutáni órákban tartottak ellenőrzést a rendőrök Budapest 4. kerületében, egy klubnál. Amikor a járőrök beléptek a szórakozóhelyre, látták, hogy két profi pókerasztalnál többen is kártyáznak és isznak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Újpesti klubban ellenőriztek

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Születésnapra jöttek

A járványügyi szabályok megsértése miatt azonnal intézkedni kezdtek a rendőrök, és az állítólag születésnapi partira érkező 18 vendéget mind előállították. A 18 jelenlévő közül két férfit és egy nőt tiltott szerencsejáték szervezése bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki a nyomozók.

Kihallgatták a szervezőket

Nincs rendezvény 10 fő felett

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy még magánrendezvényen sem lehetnek egyszerre tíznél többen. Ennek a rendeletnek a megsértése miatt az újpesti klub üzemeltetőjével szemben közigazgatási eljárás is indult.

Ennél az asztalnál ment a játék

Bírságoltak is

Az újpesti rendőrök helyszíni bírságokat is kiszabtak, mivel hárman nem, vagy nem megfelelően viseltek maszkot.

Profi felszereléssel űzték a játékot

Mutatjuk a rendőrség videóját

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Részlet a rendőrségi videóból