Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy budapesti családi házba betörtek. A rendőrök olyan gyorsan kiértek a helyszínre, hogy a fiatal betörők még a házban voltak és éppen megpróbálták bepakolni egy hátizsákba a lopott cuccot.

Délelőtt történt a betörés

Bejelentés érkezett a rendőrségre március 19-én nem sokkal dél előtt arról, hogy egy 19. kerületi családi házba betörtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan kiértek a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 19. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei perceken belül a helyszínre értek és elfogtak négy fiatalt.

Tetten érték a betörőket

A rendőrök a házban kutatás nyomait fedezték fel, a fiatal betörőknél talált hátizsákból pedig porcelán tárgyak, és értékes bélyegek kerültek elő.

Kamasz betörők

A rendőrök a 13, 17 és két 15 éves fiatalt a 19. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók megkezdték elszámoltatásukat.

Egy szomszéd láthatta őket

Az nem derül ki a rendőrség közleményéből, hogyan kaptak bejelentést arról, hogy betörők vannak a házban. Vélhetően egy szomszéd láthatta a betörést és szólt a rendőröknek.

Csendes riasztó lehetett a házban

Az is lehetséges, hogy a háznak volt riasztórendszere, ami be volt kötve egy biztonsági céghez, ahol halk riasztás érkezett a behatolásról és ők szóltak a rendőröknek.

Havi 5 ezerért nagyobb biztonságban lehet a ház

A távfelügyeletet vállaló cégek többsége nem teszi ki a szolgáltatási áraikat a saját weboldalukra, a Budapestkörnyéke.hu hírportál azonban úgy tudja, hogy egy átlagos családi ház távfelügyelettel történő védelme havonta 5-10 ezer forint közötti összegbe kerül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezeket is olvasd el

Kiemelt kép: illusztráció