Szerdán késő délelőtt egymást követően két baleset is történt Érd belterületén, szerencsére súlyosabb következményekkel egyik sem járt.

Oszlopnak ütközött

Először a Gledícsia utca 6. számú épület előtti szakaszon, az emelkedőn felfelé egy Daewoo Lanos balra letért az útról és a bal elejével egy távközlési oszlopnak ütközött, majd a tetejére borult. Az autóban vagy csak a sofőr ült, vagy volt egy utasa is, ezt azért nem lehet egyelőre pontosan tudni, mivel a hatóságok a tetején heverő autóban, illetve annak környezetében senkit sem találtak. A nyomok nem utaltak személyi sérülésre, de így ezt sem lehet száz százalékosan kijelenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Helyszíni felvételek:

Jöttek a tűzoltók

A balesethez az érdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik biztosították a helyszínt, áramtalanítani viszont a jármű helyzetéből adódóan nem tudtak. A Lanost végül darus autómentő borította vissza a kerekeire.

Fotó a helyszínről:

Helyszíni felvétel:

Újabb baleset

Nem sokkal később a Riminyáki úton lefelé, a Diósdi út felé haladt egy fiatalember Opel Corsaval. Délelőtti fociedzésről tartott hazafelé, a kánikula és a fizikai igénybevétel azonban együtt túl sok volt neki, ugyanis elmondása szerint egy pillanatra elvesztette az eszméletét, így pedig az autója feletti kontrollt is.

Fotó a helyszínről:

Frontálisan ütköztek

A Botond utca magasságában a Corsa a bal oldalra sodródott és félig frontálisan ütközött egy idős házaspár Fiat Ritmojával. A Ritmo a nagy erejű ütközés hatására megpördült, az Opel pedig a bal oldali járdára sodródott. Szerencsére a három részvevő egyike sem sérült meg a karambolban, és a járdán sem tartózkodott senki, de az Opel sofőrjét a mentők kérésére CT és más vizsgálatok elvégzésére a helyszínre érkező szülei kórházba szállították.

Helyszíni felvétel:

Áramtalanították a roncsokat

A balesethez szintén az érdi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a két roncsot. A helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a Riminyáki út ezen szakaszán félpályás útlezárás mellett lehetett közlekedni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvételek – Forrás: Késő Balázs K+Crash Kft https://www.kesok.hu