Az emődi rendőrök elől menekülő férfi nem elég, hogy nem állt meg a rendőri felszólításra, hanem mások életét is veszélyeztette szabálytalan manővereivel.

Rendszám sem volt rajta

A járőrök augusztus 18-án, a kora esti órákban figyeltek fel egy rendszám nélkül közlekedő autóra, Emődön. A rendőrök azonnal a sofőr után hajtottak – írja a police.hu.

Próbált meglépni

Az 57 éves férfi egy rövid időre megállt, ezzel eleget is tett a rendőri utasításnak, utána azonban mégis úgy döntött, hogy kikerüli a járőrautót. Nagy sebességgel elhajtott a helyszínről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Száguldozott

A rendőrök megkülönböztető jelzés használatával követték a száguldozó férfit, aki – ahogy a felvételen is jól látszik – szabálytalan közlekedésével veszélyeztette a többi sofőrt is.

Murván tepert

A menekülő sofőr egy murvás útra hajtott. Már-már úgy tűnt, hogy sikerül meglépnie, de a rossz út kátyúi miatt az autó három kereke kidurrant.

Futva inalt

A sofőr gyorsan kipattant az autójából, és futva próbált tovább menekülni a rendőrök elől. Az egyenruhások a veteményesben találták meg az elrejtőzött férfit.

Hamis adatokat adott meg

A férfi aztán hamis adatokat adott meg magáról. A rendőrség szabálysértési eljárást indított sofőrrel szemben – írja a rendőrségi portál.

Videón a menekülés:

Árokba hajtott

A Kékvillogó.hu nemrégiben számolt be arról, hogy Pest vármegyében is történt nemrégiben egy autós üldözés. A menekülő autós Sülysápon az árokba hajtott és felborult a járművével.

Filmbe illő jelenetek

Az utóbbi idők legemlékezetesebb esete azonban az M2-esen történt: filmbe illő autós üldözésnek lehettek tanúi az autósok, amikor rendőrök vad hajszában üldözték az előlük menekülő Mercedest. A sofőrt hosszú kilométereken keresztül üldözték, közben egy rendőrautó is összetört. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: autós üldözés Borsodban – fotó: kép a rendőrségi videóból