Személyi sérüléses baleset történt december 13-án késő délelőtt a Szekszárdra bevezető úton.

Traktor és autók ütköztek

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a 6-os főút és az 56-os úti körforgalom közelében egy traktor és két személygépkocsi ütközött össze. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szabálytalankodott a traktoros

Egy pótkocsit húzó traktor vezetője a Szekszárdra bevezető úton a kötelező haladási irány jelzőtábla utasítása ellenére öt forgalmi sávon keresztül az egyik benzinkútról akart áthajtani a Bor utca felé. Pécs irányából a 6-os főút felől az úgynevezett Delta-úton haladt egy autós Szekszárd felé, amikor nekiütközött a szabálytalanul közlekedő traktornak – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy kisgyerek is megsérült

Az autó az ütközés erejétől átcsapódott a Szekszárdról kivezető útra, ahol frontálisan ütközött egy másik kocsinak. A balesetben mindkét autó sofőrje – két nő – és egy kisgyermek is megsérült, az elsődleges információk szerint mindannyian könnyebben. Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták.

A baleset helyszíne

Fotó: TMRFK

Négy autó ütközött

Ugyancsak teljes útzár volt a 84-es számú főúton, Sopronkövesd külterületén. Négy személygépkocsi ütközött, a balesetben személyi sérülés nem történt.

Árokba csapódott egy autó

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy az árokba csapódott egy nő autójával Hajdú-Bihar megyében. A sofőr figyelmetlen volt, ez vezetett a balesethez, amiben többen is megsérültek.

Nem figyelt a sofőr

Az autót vezető nő hátrafordult az utasaihoz, emiatt lehaladt az úttestről és egy vízelvezető árokba hajtott. A baleset során egy nő súlyos, míg az autó vezetője, aki nem használta a biztonsági övet, könnyű sérülést szenvedett.

Emberéletet követelt a figyelmetlenség

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, novemberben Zala megyében történt baleset figyelmetlenség miatt, ami emberéletet is követelt.

Nem adott elsőbbséget

Egy 55 éves csatári férfi zárt kisteherautóval Bocfölde felől Csatár irányába tartott, és a 74-es főúthoz érve nem adott elsőbbséget a Nagykanizsa felől érkező, munkásokat szállító kisbusznak, amiben a sofőr három utast szállított.

Több jármű ütközött

Az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalának 73-as kilométerében, Atkár térségében, szombaton 15 óra 50 perc körül több jármű ütközött össze. Az elsődleges információk szerint egy személy megsérült. A helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon haladt a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: baleset Szekszárd térségében. Fotó: TMRFK