Az árokba csapódott egy nő autójával Hajdú-Bihar megyében. A sofőr figyelmetlen volt, ez vezetett a balesethez, amiben többen is megsérültek.

Nyáron történt a baleset

A rendőrség azt közölte, hogy a nyomozás adatai szerint a gyanúsított Nyírábrány belterületén közlekedett egy személygépkocsival 2022. július 31-én, amikor az eset történt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem figyelt a sofőr, többen megsérültek

Azt írják, hogy az autót vezető nő hátrafordult az utasaihoz, emiatt lehaladt az úttestről és egy vízelvezető árokba hajtott. A baleset során egy nő súlyos, míg az autó vezetője – aki nem használta a biztonsági övet – könnyű sérülést szenvedett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az ügyészség dönt

A debreceni rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

Emberéletet követelt a figyelmetlenség

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, novemberben Zala megyében történt baleset figyelmetlenség miatt, mi emberéletet is követelt.

Nem adott elsőbbséget

Egy 55 éves csatári férfi zárt kisteherautóval Bocfölde felől Csatár irányába tartott, és a 74-es főúthoz érve nem adott elsőbbséget a Nagykanizsa felől érkező, munkásokat szállító kisbusznak, amiben a sofőr három utast szállított.

Jármű alá került és életét vesztette

A két gépkocsi összeütközött, a kisbuszból, annak ellenére, hogy a biztonsági övét használata, kizuhant egy 45 éves nagykanizsai nő, aki az oldalára borult jármű a lá került és a helyszínen életét veszítette.

Szabályosan haladt a kisbusz

Fotó: police.hu

Elkerülhetetlen volt az ütközés

Fotó: police.hu

Megrongálódott a kisteherautó is

Fotó: police.hu

Figyelmetlen volt a sofőr

Fotó: police.hu

Egy súlyos, két könnyű sérült

A kisbusz utasai közül további egy személy súlyos, két ember pedig könnyű sérülést szenvedett. A teherjármű vezetője karcolások nélkül megúszta a karambolt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: fotó a balesetről/forrás: police.hu