Két jármű ütközött össze ismeretlen körülmények között a 63-as főút 10-es kilométerszelvénye közelében, Szedres térségében.

Két autó ütközött

Balesetről érkezett bejelentés március 2-án 8 óra 20 perc körül, adta hírül a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sérült is van

Az eddigi információk szerint két jármű ütközött össze ismeretlen körülmények között a 63-as főút 10-es kilométerszelvénye közelében, Szedres térségében. A balesetnek sérültje is van.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Teljes útlezárás

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon, kerülni a 631-es út felé lehet.

Az árokba csapódott az egyik autó

Nagy erejű volt az ütközés

Halálos baleset az M3-ason

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy halálos baleset történt az M3-as autópályán hétfő éjszaka, miután felborult egy kamion. 

Felborult egy teherautó

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 27-én 22 óra 45 perc körül egy teherautó haladt az M3-as autópályán Nyíregyháza irányába, amikor – Hejőkürt közelében – a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett és a pályatesteket elválasztó korlátot átszakítva az oldalára borulva állt meg. Az ütközés következtében a gépjárművet vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

Baleset az M0-áson

Kedd reggel baleset történt az M0-s autóút 4-es km-nél az M7-es autópálya csomópontjának lehajtó ágán. Aki az M0-s autóútról az M5-ös autópálya felől az M7-es autópályára szeretne felhajtani sávzárásra készüljön.

Az egyik utas beszorult

A kisbusz szalagkorlátnak ütközött, majd felborult Törökbálint térségében. A jármű hat utasának egyike beszorult, a törökbálinti hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A forgalom egy sávon halad az érintett útszakaszon, a torlódás jelentős. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.