Motor elé kanyarodott egy teherautó a Vegyiműveknél, traktorba rohant egy személyautó az 51-es főúton. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Elgázolt egy embert egy személyvonat Kecskeméten

2020.10.22. 20:49 A Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó 708-as számú Feszty InterCity Kecskemétnél, a Ceglédi úti vasúti átjáróban elgázolt egy embert. A gyalogos nem került a szerelvény alá. A helyszínelés ideje alatt Kecskemét és Nagykőrös között nem közlekednek a vonatok. A MÁV-START pótlóbuszokat rendelt a helyszínre az utasok elszállítása céljából. A buszok várhatóan 21:10-körül érkeznek Kecskemétre, illetve Nagykőrösre. A szegedi vonalon utazók jelentősen hosszabb, akár egy órával több eljutási idővel számoljanak.

Fotó: Cs3.hu / Donka Ferenc

Motorossal ütközött egy teherautó az Illatos úton

2020.10.22. 19:36 Egy motorkerékpárossal ütközött össze egy teherautó a IX. kerületi Illatos úton, a Táblás utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a két járművet. A balesethez a mentők is kiérkeztek. A motoros életveszélyes sérüléseket szenvedett, a mentők kórházba szállították.

Fotó: Gombkötő Krisztián

Fülesd és Kölcse között nyergesvontató borított fel pótkocsit

2020.10.22. 20:03 Egy mezőgazdasági vontató és egy nyerges vontató ütközött össze Fülesd és Kölcse között, a 491-es úton, előbbi településhez közelebb. A teherautó betontömböket, míg a traktor kukoricát szállított. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentési munkálatokat, megszüntetik a forgalmi akadályt.

Fotó: Traffipax Mátészalka és környéke

Felborult egy pótkocsi Monornál

2020.10.22. 19:30 Felborult egy kisteherautó pótkocsija az M4-es autóúton, a monori felhajtónál. A jármű félpályán okoz forgalmi akadályt, és a felhajtót is elfoglalja. A monori hivatásos tűzoltók mellett az üllői önkéntesek érkeztek a helyszínre, valamint a balesethez tart a fővárosból egy daru és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat.mm

Beszorult sérült, teljes útzár Dömsöd és Tass között

2020.10.22. 19:24 Traktorral ütközött össze egy személyautó az 51-es főút 53-as kilométerszelvényénél, Dömsöd térségében. A baleset következtében egy ember beszorult, a dömsödi önkéntes tűzoltók feszítővágóval kezdték meg kiszabadítását. A ráckevei önkormányzati tűzoltók is kiérkeztek a helyszínre.

Tiszakanyár mellett árokba sodródott egy autó

2020.10.22. 18:47 Árokba csapódott egy gépkocsi Tiszakanyáron, a Dombrádi úton. A két utas ki tudott szállni a járműből. A kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanították, majd rögzítették a bajba került autót. A mentők is kiérkeztek a helyszínre, ahol félpályán halad a forgalom.

Solymár belterületén egy karambol miatt teljes útzár van

2020.10.22. 17:15 Két személyautó ütközött össze Solymáron, a Mátyás király utcában, az Ibolya utcai kereszteződés közelében. A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A 64-es buszcsalád a Kökörcsin utca és a Bajcsy-Zsilinszky utca között nem közlekedik.

Fotó: Solymári Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Személyautók ütköztek Vásárosnaményban, egy oszlop megdőlt

2020.10.22. 16:09 Két személyautó ütközött össze Vásárosnaményban, a Dózsa György út és Petőfi Sándor út kereszteződésében. Az egyik jármű oszlopnak csapódott, s megdöntötte azt. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Személyi sérülés nem történt a Háromhatár információi szerint.

Fotó: Háromhatár

Két autó rohant egymásba a kőbányai Gyömrői úton

2020.10.22. 13:52 Suzuki Ignis és Toyota Avensis kombi karambolozott a 10. kerületben, a Gyömrői út és az Örmény utca sarkán. Egy személyt megfigyelésre kórházba szállítottak a mentők.

Fotó: Gombkötő Krisztián

Árokba borult egy autó Hajdúszovát térségében

2020.10.22. 14:09 Árokba hajtott egy személyautó Hajdúszovát határában, a 4816-os úton, a Derecske felé vezető szakaszon. A műszaki mentést a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók végzik.

Két autó ütközött Ócsa belterületén, az egyik árokba csúszott

2020.10.22. 13:57 Összeütközött két gépkocsi Ócsán, a Széchenyi utca és a Rákóczi utca kereszteződésében. Az ütközés következtében az egyik jármű félig az árokba borult, a másik az úttesten maradt. A dabasi hivatásos tűzoltók megkezdték a karambolos kocsik áramtalanítását. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Nagykanizsán két autó rohant egymásnak

2020.10.22. 11:48 Két személyautó ütközött össze Nagykanizsán, a Magyar utca és a Dózsa György utca találkozásánál. A város hivatásos tűzoltói az egyik járművet áramtalanították. Az érintett útszakaszon forgalmi akadály nem alakult ki.

Fotó: Zaol.hu

Személyautók ütköztek Balatonakali és Balatonudvari között

2020.10.22. 09:29 Két személyautó ütközött össze a 71-es főút 51-es kilométere közelében, Balatonakali és Balatonudvari között. Az egyik jármű az ütközés következtében az árokba csapódott. A balatonfüredi önkormányzati tűzoltók áramtalanították az egyik autót. Az érintett útszakaszon, rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Fotó: Csarmasz Róbert Balaton 0-24 Autómentő

Napkor közelében a 41-es főúton karambol

2020.10.22. 09:02 Két gépkocsi ütközött össze Napkor térségében, a 41-es főúton, az Ilona utca közelében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók mellett a napkori önkéntes tűzoltók is a helyszínre érkeztek, áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben.

Két autó üközött a Dózsa György úton a Hősök tere felé

2020.10.22. 08:46 Összeütközött két gépkocsi a XIV. kerületi Dózsa György úton, a Damjanich utca közelében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a forgalmi akadályt okozó járműveket, valamint a mentőket kérték a helyszínre.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport / Peter Becskei

Utánfutós pick-up ütközött kamionnal a gyulai elkerülőn

2020.10.22. 08:02 A 44-es főút gyulai elkerülőjén, a szabadkígyósi elágazásnál utánfutót húzó kisteherautó és kamion karambolozott, félpályás útlezárás akadályozza a forgalmat. Személyi sérülés szerencsére nem történt.

Árokba hajtott, majd a tetejére borult egy autó Létavértesnél

2020.10.22. 07:58 Árokba hajtott, majd a tetejére borult egy gépkocsi a Létavértest és Bánkot összekötő út 22-es kilométerszelvényénél. A járműben csak a vezetője utazott, aki a létavértesi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt ki tudott szállni autójából. A balesethez a társhatóságok is megérkeztek.

Az ajaki letérőnél személyautó csapódott az elé kanyarodó teherautóba

2020.10.22. 07:10 Teherautó kanyarodott egy személygépkocsi elé a 4-es főúton, az ajaki elágazásnál. A Traffipax Kisvárda Facebook-csoport információja szerint teljesen lezárta a Rendőrség a főutat, a forgalmat beterelik Ajakra. Személyi sérülésről egyelőre nincs tudomásunk. A balesethez a kisvárdai tűzoltók is vonultak.

Fotó: Traffipax Kisvárda Facebook-csoport

A 2-es főúton a nőtincsi elágazásnál kisteherautóval ütközött egy autó

2020.10.22. 06:53 A jelenlegi adatok alapján 2020. október 22-én 6 óra 30 perc körül a 2-es számú főút 48-as kilométerszelvényében, Szendehely és Katalinpuszta közötti útszakaszon három gépjármű ütközött össze. A balesetben személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett. A baleset helyszínelése félpályás útlezárás és rendőri forgalomirányítás mellett folyamatban van.

Kamionok ütköztek az 1-es főúton Levél térségében

2020.10.22. 06:00 Összeütközött két kamion az 1-es főút 170-es kilométerénél, Levél térségében. A balesethez a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították az egyik járművet. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Mosonmagyaróvár közelében gyalogost gázoltak hajnalban

2020.10.22. 05:50 A MovarPress Facebook-oldal információja szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 86-os út 185-ös kilométerébn, Mosonmagyaróvár határában, a vasúti felüljárón. Elsődleges információk alapján egy Peugeuot kistehergépjármű elütött egy gyalogost. A helyszínen egy sávon halad a forgalom, rendőri forgalomirányítás van

Kiemelt fotó: Ráckeve ÖTP