A Császártöltés és Kiscsala közötti szakaszon az utat a baleset után, a mentés idejére teljes szélességében lezárták.

Elütötték a tehenet

Elgázolt egy tehenet egy személyautó az 54-es főút 69-es kilométerénél Császártöltés és Kiscsala közötti szakaszon – adta hírül a katasztrofavedelem.hu. A műszaki mentést a keceli önkormányzati és a császártöltési önkéntes tűzoltók végezték, az utat a mentés idejére lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elszabadult az állat

A helyszíni információk szerint az elszabadult állat kiszaladt az autó elé, amelynek a vezetője már nem tudta kikerülni a tehenet és elgázolta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elpusztult

Az állat nem élte túl az ütközést, olyan súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés miatt, hogy a baleset következtében végül elpusztult.

Totálkárosra tört

Az autó eleje totálkárosra tört, az összes légzsák kinyílt, de a kocsiban egyedül utazó keceli férfi karcolások nélkül megúszta az ütközést.

„Az az út egy katasztrófa”

„Az az út egy katasztrófa. Napi szinten járok arra, fél lábszárig érő kátyúkkal van tele. Ha valaki vigyázni szeretne az autóra (is), akkor olyan sebességgel közlekedik, hogy simán meg lehet állni egy extragyorsmozgású tehén előtt” – írta egy hozzászóló a történtek kapcsán a Facebookon.

Mit keresett az úton a tehén?

„Mit keresett az úton a tehén? Hol volt a gazdája, mi a fenét csinált? Reggel, este el szoktuk látni a jószágot, nekem is voltak teheneim 23 évig” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Disznó is járt arra

„Azon az úton évekkel ezelőtt találkoztam már disznóval is, épphogy ki bírtam kerülni” – olvashattunk még egy tanulságos hozzászólást az érdekes történet kapcsán.

Fejjel ment a férfinak

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy Pest megyei tehenészetbe kérték a mentők gyors segítségét, mert az egyik ott dolgozót váratlanul megtámadta az egyik tehén munkavégzés közben. A méretes állat többször fejjel ment neki a férfinek, majd megtaposta és rá is feküdt az 50 év körüli tehenészre. 

Perceken belül jött a segítség

„Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és ellátást követően, súlyos sérülésekkel, kritikus állapotban szállították kórházba a beteget. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!” – olvashattuk az OMSZ bejegyzésében.

Kostámadásban halt meg két ember

Amint azt a Kékvillogó is megírta egy férfi és egy nő sétált Veszprém megyében az erdőben, amikor egy felbőszült kos megtámadta őket. Az eset még 2020-ban történt, mindketten, Ildikó és Zoltán is meghaltak a támadás következtében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: 24.hu