Hosszú idő után törte meg a csendet Molnár Gusztáv gyermekének édesanyja, Ildikó. A Drága Örökösök korábbi sztárjának válófélben lévő felesége, Fazekas Vivien bevallotta, hogy a színész valóban ittas állapotban bántalmazta előző kapcsolatából született gyerekét.

Vivien korábban védte a férjét

Ildikó szerint Vivien korábban védte férjét, egészen nyárig tagadta a történteket, ahogy Gusztáv alkoholproblémáit és hogy agresszív lenne, őt pedig a hazug, „bosszúálló exnek” állította be. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nyilvános lejáratás

„A nyilvános lejáratásban Vivien édesanyja is részt vett, aki ugyan sosem találkozott velem, de az anyai képességeimről lejárató, valótlan dolgokat írt a történtek után. Rengeteg támadásnak és megalázó helyzetnek voltunk kitéve Gusztáv és Vivien nyilatkozatai miatt” – nyilatkozta Ildikó.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kivéreztették őket

„Nagyon nehéz éveken vagyunk túl: mind anyagilag, mind erkölcsileg, mind pedig idegileg kivéreztettek minket, majdnem teljesen ellehetetlenítették az életünket” – tette hozzá az asszony.

 „A kisfiúnkat is megszégyenítették”

„Nemcsak engem, de a kisfiunkat is megszégyenítették, amit nagyon nehéz volt feldolgoznunk. Örülök, hogy legalább az igazság egy morzsája kiderült és az eddigi nyilatkozatok ellentmondásai rávilágítanak arra, hogy mindig igazat mondtam és csak a gyermekemet akartam védeni, aki nem egy szemtelen gyerek, ahogy beállították, hanem kedves, csupaszív kisfiú, aki a részeg, agresszív apjától rettegett” – folytatta a nő a Blikk cikkében.

Bevallotta az igazat

Vivien a Hajdú Péternek adott interjújában azt is bevallotta, hogy Gusztáv többször bántalmazta ittasan őt, még akkor is, amikor a nő állapotos volt. A történtekről akkor még teljesen mást mondtak: nem volt szó bántalmazásról, tagadták az alkoholproblémát, a színész bipoláris zavara és öngyilkossági fenyegetőzése miatt Ildikót, férjét és a kisfiút okolták.

Felajánlotta a segítségét

Ildikó korábban is sejtette, hogy Vivien bántalmazó kapcsolatban él a színész mellett, ezért felajánlotta a segítségét neki. „Többször jeleztük Viviennek, ha veszélyesnek érzi az otthoni helyzetet, ha nem érzi magát biztonságban, akkor a saját kisfiával együtt jöjjön el, mi befogadjuk, hozzánk menekülhet. Ezek után, hogy segítő kezet nyújtottam neki, a nyilvánosság felé hazudozott rólam, ami különösen rosszul esett” – emlékezett vissza Ildikó.

Végéhez közeledik a kálvária

Most azonban úgy tűnik, végéhez közeledik Ildikó és fia éveken át tartó kálváriája. „Próbáljuk megóvni az őt ért támadásoktól a gyermekünket, de ez nem könnyű. Tudja, hogy az édesapjával most jó ideig nem találkozhat, mert elment meggyógyulni. Bízom benne, hogy ez valóban be is következik, és ha így lesz, akkor ellenőrzött keretek között, a fokozatosság elvét betartva természetesen nem fogok gátat szabni annak, hogy tartsa a kapcsolatot a fiunkkal, ahogy azt – az állításokkal ellentétben soha nem is tettem” – jelentette ki Ildikó.

Komlón gyógyul

A Kékvillogó.hu írta meg, hogy Molnár Gusztáv önként vonult be egy rehabilitációs intézetbe Komlón. A színészre legalább egyéves kezelés vár. Novemberben még arról számoltunk be, hogy körözi a rendőrség, de hamar lekerült a körözési listáról. 

Több kép is felkerült róla

A rehabilitációs intézet több fotót is közzétett egy sporteseményről, amin a Drága örökösök sztárja is részt vett. Mindezekből arra lehet következtetni, hogy a gyógyulás útjára lépett. Aktívan sportol, részt vesz a rehabilitációs intézet programjain. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv. Fotó: archív