Élet-halál közt lebegett egy monori kisfiú, miután apja többször a falba verte a gyermek fejét. A kegyetlen édesapa azért lett dühös, mert valaki megette a kekszét. A gyermek csak a szerencsének köszönheti, hogy túlélte a bántalmazást. A rendőrség aktái szerint a monori elkövetőnek nem ez volt az első esete: élettársát és másik két gyermekét is éveken keresztül terrorizálta.

Élettársa jelentette fel

Lezárta a rendőrség a 29 éves H. Gábor aktáját, akit évekig tartó családon belüli erőszakkal gyanúsítottak. A férfi ellen két évvel ezelőtt, 2020 augusztusában tett feljelentést az élettársa, miután közös gyermekük fejét teljes erőből a falhoz verte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megették a kekszét

A férfi azzal magyarázta az esetet, hogy feldühítették, mivel valaki megette a saját magának vásárolt pár százforintos édességét. A kisgyermeknél, aki életveszélyes állapotban került kórházba, a vizsgálatok többszörös koponyacsonttörést és keményburok feletti vérgyülemet állapítottak meg. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Korábban is bántalmazták a gyereket

A súlyosabb következmény elmaradása csak a vakszerencsén múlt. Az orvosok azt is megállapították, hogy korábbi támadások nyomai is fellelhetők az ötéves gyerek testén.

Párját is verte

A rendőrség oldalán közzétett információk szerint a szülők kapcsolata régóta megromlott, H. Gábor pedig az élettársát és gyermekeit is folyamatosan szidalmazta és bántalmazta. Sokszor a gyerekek szeme láttára seprűnyéllel vagy ököllel ütötte az anyjukat.

Érzelmi trauma

Az ügyben kirendelt igazságügyi pszichológus véleménye szerint mindhárom kiskorú személyiségében megjelenik az érzelmi traumát átélt gyermekek képe, ami súlyosan veszélyeztetheti érzelmi, morális fejlődésüket.

Gyanúsított lett

A Pest megyei rendőrök H. Gábort emberölés bűntettének kísérletével, három rendbeli kiskorú veszélyeztetése, valamint kapcsolati erőszak bűntettével gyanúsították meg. 

Megbánta tettét

A férfi a terhére rótt bűncselekményt beismerte, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, elmondása szerint a tetteit megbánta. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai az azóta is letartóztatott férfivel szemben folytatott eljárást befejezték, az ügy iratait átadták az ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet

“Két holttest előkerült, de megmozdítani a törmelékek miatt nem tudták a bajtársaim őket” – megszólalt a mentőszolgálat a miskolci pincetragédia kapcsán, bányamérnököket várnak a helyszínre

Kiemelt kép: illusztráció