Kis híján megölte élettársát egy férfi Budapesten, miután a nő feljelentette, mert ellopott egy táskát az egyik építkezésről. Az asszony életét a szomszéd mentette meg.

Táskát lopott

A nő 2020. október 16-án napközben bejelentést tett a rendőrségen amiatt, hogy élettársa aznap egy 13. kerületi építkezésről eltulajdonította az egyik dolgozó táskáját, amelyet ezután otthon a mosógépben rejtett el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kihívta a rendőröket

A kiérkező rendőrök megtalálták a táskát, igazoltatták a férfit, és miután megállapították, hogy a táskát valóban az építkezésről vitték el, szabálysértési eljárást kezdeményeztek a férfival szemben.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megszúrta a nőt

A férfi az esti órákban számon kérte élettársát amiatt, hogy korábban kihívta a rendőröket, majd szidalmazni kezdte őt. Ennek során a férfi magához vett egy kést és azzal egy alkalommal megszúrta a nőt a hasán.

Nem akart mentőt hívni

Ezt követően a férfi a sebre kötszert rakott, azzal próbálta a vérzést csillapítani, de eredménytelenül. Mentőt azonban a nő kérése ellenére sem hívott.

A gondnoktól kért segítséget

Az asszony végül a szomszédban lakó gondnoktól kért segítséget. A gondnok értesítette a rendőröket és a mentőket.

Eltűntette a nyomokat

A férfi ezután még igyekezett a támadás nyomait eltüntetni, felmosott, rendet tett, majd magához vette a kést és azzal együtt elhagyta a lakást.

A kést a kukába dobta

A kést az egyik közeli kukába dobta. Ezután visszament volna a lakásba, de az időközben kiérkezett rendőrök még az épület előtt elfogták.

Börtönt kért rá az ügyész

A Fővárosi Főügyészség a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabására, és közügyektől eltiltásra tett indítványt a vádiratban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció