Ki akarták emelni a hatóságok a családból a 4 gyermeket, a szülők viszont megszöktették őket. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Eltűnt 4 gyerek

A lakosság segítségét kérik a rendőrök a mezőkövesdi Farkas-gyerekek megtalálásához. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal a gyermekek nevelésbe vételével kapcsolatban kért rendőri közreműködést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szülők is velük mentek

A szülők ismeretlen helyre távoztak a gyermekeikkel, a felkutatásukra tett rendőri intézkedések pedig ez idáig nem vezettek eredményre.

Körözik a gyerekeket

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság körözést adott ki a 15 éves Farkas Krisztián, a 14 éves Farkas Kristóf, a 10 éves Farkas Liliom és a mindössze 2 éves Farkas Leila eltűnésének ügyében.

Farkas Krisztián

Forrás: police.hu

Farkas Kristóf

Forrás: police.hu

Farkas Liliána

Forrás: police.hu

Aki látta őket, hívja a rendőröket

A mezőkövesdi rendőrök azt kérik, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személyek hollétével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon.

Ezt a számot kell hívni

Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció