Autókat tarolt le egy konténerszállító Vecsésen. Az esetről közzétett videó alapján nehéz magyarázatot találni a történtekre. Úgy tűnik, a sofőr nem tudott fékezni, nekicsapódott a szalagkorlátnak, átugratott az elválasztó járdaszigeten, végül 4-5 autót is eltakarított az útból. Írásunk végén mutatjuk a durva felvételt.

Irány a gyorsforgalmi út

Egy autós fedélzeti kamerája mindent rögzített. A sofőr leírása szerint éppen az M4-es végénél jártak, amikor a Budapest felé haladó oldalon piros volt a lámpa, és Vecsés felé sorra fordultak rá a járművek a gyorsforgalmi útra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mindent letarolt

Elsőként egy platós kisteherautó látszik a felvételen, ahogy kanyarodik. Észrevehető, hogy a hátulja kitör a járműnek, de nem történik semmi különös, az őt követő konténerszállító teherautó viszont nekicsapódik a szalagkorlátnak, elfordul 90 fokot, majd átugrat az elválasztó járdaszigeten, végül 4-5 autót konkrétan letarol.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mintha nem fékezett volna

A Budapesti Autósok portál osztotta meg a felvételt, amit elnézve nem igazán lehet magyarázatot találni a manőverre. Úgy tűnt, mintha egyszerűen nem fékezett volna vagy valami oknál fogva képtelen volt rá a sofőr – teszi hozzá a portál.

Megúszták

A Kékvillogó.hu írt arról néhány napja, hogy tragikus balesetet úszott meg két fiatalember, akik egy elektromos rolleren állva, a piros jelzés ellenére hajtottak be egy kereszteződésbe a 11. kerületben. A buszsofőr lélekjelenléte is kellett, hogy megússzák élve.

A 11. kerületben történt

Az eset május 28-án történt, a Budapesti Autósok Közössége most mutatta be azt a videót, amelyen két fiatal szerencsésen úszott meg egy balesetet. Felelőtlenül mentek át a piros jelzésen, és majdnem a kanyarodó busz alatt kötöttek ki. 

A sofőr fékezett

A busz sofőrjének a lélekjelenléte is kellett, hogy ne történjen tragédia. Gyorsan fékezett, a rolleresek elestek, de szerencséjükre továbbcsúsztak. A fiatalok nem sokat tanultak az esetből. Miután a busz elment, újra rollerre szálltak és folytatták az útjukat, mintha mi sem történt volna.

A kocsi előtt esett el

„Elektromos rolleres, kacsázva a sorok között nem tudott megállni egy fékező autó mögött, ezért elesett a Corvin-negyednél, a körúton.” – írta a Bp-i Autósok Közössége csoportban egy korábbi videó beküldője.

A szakportál nem kedveli őket

A közlekedési videókra szakosodott oldal az esettel kapcsolatban úgy fogalmaz „sajnos nagyon arra megy a világ, hogy ezen eszközök használatát a forgalomban engedélyezik, amit egyáltalán nem tartunk helyesnek a roller fizikai adottságai miatt”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A vecsési eset videója

Forrás: bpiautosok.hu

Kiemelt kép: illusztráció