Az 54 éves Németh Imre Balázs minden előjel nélkül tűnt el otthonról a tanyavilágban. A házból csupán overallja, gumicsizmája és sapkája hiányzik. Pénteken 9 óra 11 perckor látták utoljára, a családja kétségbeesetten keresi.

Családok rémálma

Minden család rémálmát éli át a Németh család, miután a családfő, Németh Imre Balázs nyomtalanul eltűnt pénteken. A férfit reggel még látták sétálni, azonban ezután mintha a föld nyelte volna el a harkakötönyi tanyavilágban. Családja azonnal jelezte a rendőrségen, hogy mi történt és azóta is keresik a férfit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Semmilyen előjele nem volt

„Egy szokásos nap volt, semmi előjele nem volt annak, hogy baj lenne. Nem ivott, nem dohányzott, nem járt szórakozóhelyekre, és azelőtt sosem történt ilyesmi” – mondta az egyik aggódó családtag.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Még látták sétálni

„Családi gazdaságunk van. Tegnap reggel még látták sétálni, de a szomszéd azt hitte, hogy a kerítést akarja megcsinálni, azért sétál arrafelé” – tette hozzá.

 Nyomtalanul eltűnt

A férfit azonban ezután már nem látták és elérhetetlenné is vált. Fia elárulta, hogy bár ő és édesanyja nem voltak otthon, édesapja sem autót, sem más gazdasági járművet nem vitt el.

Semmilyen jármű nem hiányzik otthonról

„Két kocsink van, de az egyikkel én mentem el az iskolába, a másikkal pedig az édesanyám a piacra, így ezeket nem használhatta. Emellett pedig semmilyen gazdasági jármű, például a traktor, nem hiányzik” – fogalmazott a férfi a Bors hasábjain.

Csizma, overall és sapka

Az alapos átvizsgálás után rájöttek, hogy a házból csak három holmi tűnt el apjával együtt: egy csizma, egy overall és egy sapka. Ezek alapján a férfi vélhetően ezeket a ruhadarabokat viselte aznap. A család nagyon aggódik az 54 éves férfiért.

Aki látta, jelezze!   

„170 centi magas, 54 éves, őszes, borostás. Aki látta, kérem, szóljon, vagy ha esetleg valamilyen információt tudnak biztosítani, hívjanak!” – kérte a család. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az eltűnt férfi

Kiemelt kép: az eltűnt férfi. Fotó: Facebook