Hatalmas fennakadást okozott egy gyorsan hajtó BMW-s fiatalember a Szentendrei úton. A BMW e46 a 3. kerületben haladt befelé Csillaghegy felől a Flórián tér felé. A sofőr épp kondiedzésre sietett, ám ehelyett a kórházban kötött ki… Cikkünk végén mutatjuk a nem mindennapi helyszíni fotókat a baleset helyszínéről és a mentésről.

Megcsúszott az autó

A Batthyány utcai jelzőlámpás csomóponthoz érve ugyanis vélhetően nem az útviszonyoknak megfelelően vezette autóját, így a záportól nedves úttesten a jobbkanyarban a BMW hátulja megcsúszott. Az autó jobbra kisodródott, majd a HÉV pályája felé vette az irányt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kitörte a villanyoszlopot

A BMW nagy erővel belecsapódott az elválasztó kerítésbe, amit több méteren kidöntött, majd megpördülve a bal hátuljával nekiütközött az ott álló beton villanyoszlopnak, amely kitört a helyéből és megdőlt. A gépjármű végül a H5-ös HÉV Békásmegyer felé tartó sínpárján állt meg.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az ájulás széléén

A fiatalember nem használta a biztonsági övét, beütötte a fejét, az ájulás szélén volt, amikor kihúzták a roncsból. A mentők kórházba szállították, de vélhetően nem sérült meg súlyosan.

Fecskendő és tűzoltódaru is kellett

A kidőlt oszlopot a fővárosi hivatásos tűzoltók egy emelőkosaras fecskendő és a tűzoltódaru segítségével kiemelték, majd a kerítés mellé fektették, ezután pedig a daru a BMW-t is kiemelte a sínekről, melyet autómentő szállított el.

Megbénult a forgalom

A baleset miatt órákra megbénult a Szentendrei út forgalma, ugyanis a befelé tartó járműveket a Czetz János utcába terelték, valamint a H5-ös HÉV helyett is bő 3 órán keresztül pótlóbuszok közlekedtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem mindennapi baleset

A síneken állt meg a BMW

Nagy volt a rombolás

A kerítés is bánta a kicsúszást

Volt dolguk a tűzoltóknak

Ez nem egy egyszerű mentés volt

Végül kimentették a BMW-t a szorult helyzetből

A kár azonban jelentős

A tréleren ért véget a mentési folyamat

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK