Elfogatóparancsot adtak ki hétfőn egy emberöléssel vádolt, 25 éves budapesti férfival szemben, mert megszökött a bűnügyi felügyeletből, és nem jelent meg az előkészítő ülésen. Az áldozat egyedül nevelte két gyermekét.

Leparkolt a trafik előtt

2022. októberében írtunk arról, hogy egy férfi autójával leparkolt az egyik váci trafik előtt, majd járó motorú autóját az út szélén hagyta. Két, akkor még ismeretlen férfi bepattant a kocsiba és el akart hajtani, ám a tulajdonos észrevette. Kirohant az üzletből és a motorháztetőre hasalva próbálta megakadályozni a lopást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Elmenekültek a tolvajok

A sofőr kövér gázzal meglódult, áttért az út másik oldalára, miközben a tulajdonos leesett a motorháztetőről. A kocsi végül egy fának, majd egy oszlopnak ütközve állt meg. A sofőr és utasa kiszálltak az autóból és segítségnyújtás nélkül elmenekültek. A közelben tartózkodó szemtanúk riasztották a mentőket és a rendőrséget.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Meghalt a tulajdonos

A 45 éves keszegi autótulajdonost életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, ahol orvosi ellátása ellenére két nappal később meghalt. B. Attila egyedül nevelte a két gyermekét. Halála után, szervei, 4 ember életét mentették meg. Attila szívszorító történetét ide kattintva tudod elolvasni.

A dohánybolt előtt ittak

A Pest Vármegyei Főügyészség vádirata szerint az elkövetők egy társaságban italoztak a dohánybolt előtt. Miután lenyúlták az autót és a tulajdonos ezt megpróbálta megakadályozni, a volánnál ülő férfi ennek ellenére gyorsított, a sértett így az autó motorháztetőjére került.

A földre esett a tulajdonos

Ekkor a kocsit vezető férfi hirtelen balra, majd azután jobbra rántotta a kormányt, és felhajtott a járdaszegélyre is, ahol az autó kissé megemelkedett. Az addig kapaszkodó tulajdonos ekkor a földre zuhant a járműről. Az autót vezető elkövető ismét gázt adott, de elveszítette az uralmát a kocsi felett, és egy közeli fának, majd egy oszlopnak hajtott. Az ütközést követően mindkét tolvaj kiugrott az autóból és elmenekült.

Ki akarta próbálni az autót

Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem sokkal a kórházba szállítását követően meghalt. Az autót vezető férfi a nyomozati szakban nem ismerte el, hogy meg akarta ölni a kocsi tulajdonosát. Állítása szerint csak az az ötlete támadt, hogy beüljön a kocsiba, és kipróbálja. A mellette lévő férfi pedig azt mondta, csak azért ült be a járműbe, hogy elmenjenek vele valahova.

Megszökött a háziőrizetből

Az ügyészség tavaly novemberben fegyházbüntetést kért az elsőrendű vádlottra nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt, míg a társára felfüggesztettet szabadságvesztést kértek jármű önkényes elvételének bűntette miatt. A 24.hu úgy tudja, hogy az emberöléssel vádolt férfi szökött meg a bűnügyi felügyeletből. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Videón az autó lopása

Kiemelt kép: ezt az autót lopták el a tolvajok – Forrás: police.hu