Esélye sem volt túlélni ismerőse támadását annak a Pest megyei férfinak, akinek egy konyhai vita során estek neki. A támadó az idős urat monori otthonában egy sniccerrel több mint ötvenszer szúrta meg, majd becsomagolta és elrejtette a holttestet. A férfi elfogásáról készült felvétel a cikk végén tudod megnézni.

Elszabadult a pokol

Az időskorú férfi 2021-ben felújítási munkálatokat végzett az otthonában, melynek során több bútorát is eladta, amelyet az elkövető anyja vásárolt meg. A férfi 2021. május 29-én megjelent nála, a konyhában beszélgettek, majd szabadult el a pokol.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

50-szer vágta meg

Szóváltás alakult ki közöttük, a veszekedés során pedig az elkövető elővett egy sniccert, és azzal több, mint ötven alkalommal megvágta, illetve megszúrta az idős sértettet.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fóliával takarta le

A támadás az idős férfi az arcán, nyakán, vállain, al- és felkarján, valamint mellkasán érte. Az elkövető ezután a sértett testét a kamrába húzta fóliával és különböző iratokkal letakarta, majd rácsukta az ajtót.

Az elhunyt autójával távozott

Az időskorú férfi az elszenvedett sérülések következtében elhunyt. A támadó magához vette az áldozat iratait, bankkártyáját, mobiltelefonját majd bezárta a házat és az elhunyt kocsijával elhajtott.

Pénzt akart levenni

Még ugyanezen a napon a férfi egy ismerősével megpróbált pénzt levenni a sértett bankkártyájáról, de nem jártak sikerrel. Másnap az elkövető a sértett autóját Monorierdő belterületén hagyta.

Lánya talált rá

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság akkori tájékoztatása szerint a nyugdíjas lánya május 30-án tett bejelentést a rendőrségen, miután édesapját holtan találta monori otthonában.

Elfogták a férfit

A rendőrök rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, akit a 4-es főúton elfogtak, majd előállítottak. A 20 éves férfi a kihallgatás során a bűncselekmény elkövetését elismerte, panasszal nem élt. A férfi a rendőrségen azt mondta, tette után pánikba esett, ezért rejtette el az idős férfit.

Vádat emeltek

A gyanúsított ellen a Pest Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette és kifosztás bűntette emelt vádat. Emellett őt és társát megvádolták jogosulatlanul megszerzett elektronikus készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás kísérletével is.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A férfi elfogásáról készült felvételt itt tudod megnézni

Kiemelt kép: az elkövető a rendőrségen – Forrás: police.hu