A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik a képeken látható férfi azonosításához.

Megtankolta, majd lelépett

A nyomozás adatai szerint a felvételen látható férfi 2022. november 9-én 12 óra 50 perckor Győrben, a Domb utcai benzinkúton, a felvételen szereplő osztrák rendszámú Peugeot személygépkocsit megtankolta, majd fizetés nélkül távozott. Az elkövetőről a töltőállomás biztonsági kamerája felvételt készített. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha felismered, szólj a rendőröknek!

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi utca 54.), vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gázolót is keres a rendőrség

Ahogy azt mi is megírtuk, a rendelkezésre álló adatok alapján 2022. december 5-én 7 óra körül Zalaegerszegen, az Európa téren egy kerékpárral közlekedő ismeretlen nő elütött egy 63 éves gyalogost, aki az ütközés következtében elesett, és nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. 

Elnézést kért, majd eltekert

A biciklis is elesett, majd miután elnézést kért, adatai hátra hagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrség szemtanúkat keres

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség azt kéri, hogy aki látta a balesetet, illetve arról vagy a kerékpáros személyről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-504-300-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Múlt hónapban is volt cserbenhagyásos gázolás

Mint ahogy azt mi is megírtuk, novemberben zöldre váltott a gyalogátkelőhelynél a lámpa az Aranyvölgyi útnál, ahogy egy testvérpár meg is kezdte az átkelést, ám egy, a Baracsi út felől érkező autós elütötte a testvérpár fiatalabbik tagját. Egy barna színű Toyota gázolta el a fiút.

A fiú a motorháztetőre esett

A gázolás következtében a fiú az autó jobb oldalára, a motorháztetőre esett deréktól. Ezt követően fel tudott állni. A fiúk elmesélték a történetet az édesanyjuknak.

Ezt tette a gázoló

Az autós a baleset után visszatolatott, ám a helyett, hogy megkérdezte volna, tud-e valamiben segíteni, és kiszállt volna, nagy gázzal elhajtott – derül ki a fiúk édesanyjának, Gajdácsi Andreának a beszámolójából. A gázoló egy 60-70 év közötti férfi lehetett.

Nem nyújtott segítséget

Az ügy cserbenhagyásos gázolásnak minősül. A férfi ugyanis nem kérdezte meg, hogy a fiú jól van-e, tud-e valamiben segíteni. Nem győződött meg arról, hogy az elütött gyermek megsérült-e, ennek ellenére tovább hajtott. Egy éppen arra járó személy tette ezt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: police.hu